2777
2789
عنوان

واقعی با صحنه سازی😐🔪

233 بازدید | 22 پست

یه دخترعمه دارم که یه مدتیه با یکی ت میکنه و طرف هم همش بهش ابرازعلاقه میکنه ولی معلومه قصدش جدیه چون شوهرعمم حرف زده ...

بعد حالا این دختر عمه‌ی ما جوابش کرده و امروز خبر رسیده که خود ک.ش.ی کرده و تو بیمارستانه چون یه شهر دیگست نمیشه به راحتی رفت...

بنظرتون واقعیه یا فقط میخواد توجهشو جلب کنه؟😐

اگه دومی چرا واقعا؟؟؟😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا😂برام سواله واقعا چرا ابنکارو کرده اگه واقعی باشه یاب رای یه بخاطر همین هر فکری به ذهنم ...

خب اگه واقعی باشه یعنی واقعا دوستش داشته که احتمال نمیدم واقعی باشه 

اگ هم واقعی نبوده خواسته بگه دوست داشتمو یه جورایی طرفو نگران کنه ک اگ براش مهمه ی خبری بگیره به یه طریقی 

یکی از دوستاش رفته به دخترعمم پی ام داده

من دیدم کسی حالش بد بشه ولی واسه عشقی که به چند ماه هم نکشیده خودکشی خنده داره😄

فعلا چیزی‌نگید قضیه واقعی باشه اعلامیش پخش میشه دیگه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."