2777
2789

سلام دوستان عزیزم

امروز دو ساله از جدا شدنم میگذره و ممکنه کسایی باشن که تجربه مشابه من رو پشت سر گذرونده باشن.اینا رو برای کسایی  مینویسم که تجربه خیانت رو داشتن یا جدا شدن… فقط از  قبل تایپ نکردم ممنون میشم صبوری کنید 

سال ۸۶ بود که ازدواج کردیم .سنتی اشنا شده بودیم  و خیلی زود رفتیم سر خونه زندگیمون و دخترمون به دنیا اومد . با هر پستی بلندی که بود کنار هم میساختیم و زندگی پیش میرفت

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

خب

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب   اولش شبیح داستان من

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سال ۹۴ بود که تصمیم گرفتیم بچه دوم رو بیاریم همه چی بر وفق مراد بود دوست داشتیم بچه دوممون پسر باشه و بالاخره لطف خدا شامل حالمون شد و پسرمون به دنیا اومد اما از سال بعدش زندگیمون دچار طوفان شد

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

وقتی همه رو گفتی لطفا لایکم کن .

اگه رفت پربازدید یه سر به تاپیکام بزنید، ممنون🌱

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .

دخترگلت چه سالی دنیا اومد؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "