2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی گلم ،حتما عزیزم چند سالشه؟دارو مصرف میکنه؟

اره عزیزم ده سال و نیمشه پنج ساله تیک داره سه سالشو رسپریدون و سرترالین با دوز های مختلف خورد خیلی عالی شده بود تیکش ۹۰ درصد حتی ۱۰۰ درصد کنترل شده بود امسال دوباره تیکش زیاد شده با اینکه دارو هم میخوره حالا هالوپریدول و فلوکستین دکتر براش نوشته هنوز بهش ندادم مطمعن نیستم بهش بدم یا نه

اره عزیزم ده سال و نیمشه پنج ساله تیک داره سه سالشو رسپریدون و سرترالین با دوز های مختلف خورد خیلی ع ...

برا پسر منم سرترالین داد منم نگرفتم خیلی بردم مشاوره یه دوره هم کلاس فن بیان فرستادم خیلی رو اعتماد بنفسش موثر بود ببین بزرگتر که شد گفت من دیگه دارو نمیخورم هر کاری کردم نخورد گفت خودم کنترل میکنم و خداروشکر کنترلش کرد یا اینکه بلوغ تاثیر داشت روش

برا پسر منم سرترالین داد منم نگرفتم خیلی بردم مشاوره یه دوره هم کلاس فن بیان فرستادم خیلی رو اعتماد ...

منم مشاوره بردمش دوبار هر دفعه ده جلسه ولی اصلا همکاری نمیکنه یسری رفتاردرمانی برای کنترل تیک و اضطراب بهش یاد داد هیچکدوم رو انجام نمیده از طرفی هیچ کلاسی نمیره دیگه تنها راهم دارو درمانیه ایشالا برادر منم بزرگتر بشه با رفتاردرمانی تیکشو کنترل کنه

منم مشاوره بردمش دوبار هر دفعه ده جلسه ولی اصلا همکاری نمیکنه یسری رفتاردرمانی برای کنترل تیک و اضطر ...

انشاالله عزیزم پسر من اواخر خیلی شدید شده بود وحشتناک خدا معجزه کرد برامون انشاالله شما هم به زودی معجزه خدا رو در مورد برادرتون ببینید