2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟

38 بازدید | 2 پست

بچه ها،اگر مجردین یا متاهلین فرقی نمیکنه فقط خودتونو جای من بذارین،شغل کم دردسر و سبک راه نزدیک بی همکار با حقوق کم بهتره یا شغل پراسترس و راه دور و با همکارای زیاد ولی حقوق بالا؟

من فروشنده پوشاکم ولی تو جایی که زیاد رفت و آمد نداره نزدیک خونمونم هست زیاد سختی نداره حقوقمم زیر ۵تومنه چندسالم هست که ثابتم.

همه میگن این بدرد نمیخوره برو یجا که بیمه ت کنن و کارمند باشی یا درست حسابی باشه کلا.

من اوکیم با کارم چون نزدیکه و هیچ همکاری ندارم که سرخر باشه.ولی انقد بقیه گفتن که دودلم کردن.

تعداد رای : 4
نظرسنجی
راحت و کم درآمد
3
75%
سخت پردرآمد
1
25%
به خیلی عوامل بستگی داره. ولی به نظرم شغل فروشندگی اینده کاری نداره و بیشتر برای یک دوره کوتاه مناسب ...

من میگم آخه قرار نیست ۳۰سال کار کنم که بخوام بیمه کنم خودمو.ینی اونقد قرار نیست زنده بمونمم که بخوام خودمو بخاطر بیمه پاره و پوره کنم.

ولی چون همکار و کارفرما بالاسرم نیست و تا خونمون یه ربع فاصلست حس میکنم خیلی مورد اکازیونیه که سه سال دووم آوردم😅

الان دوستام همه از همکاراشون مینالن یا میگن جونمون تو مترو بالا اومده یا صبح زود میرن عصر برمیگردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.