2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف 125 کودکان بذار. 

پاشویه با حوله نمدار (مراقب باش لرز نکنه ...روی ناحیه قلبشم به هیچ عنوان نذار ... از پیشونی شروع کن)

آب سیب هم استفراغ رو بند میاره هم تب پایین میاره.. با رنده دندونه ریز رنده کن و آبشو بگیر بده بخوره یه قاشق یه قاشق

ان شالله خوب خوب میشه

استامینوفن اثرمیکنه؟پسرمنم ۳ سالشه دیکلوفناک استفاده میکنم چون اصلا استا مایین نمیاره به هیچ عنوان

راستش گاهی وقتا اصلا اثر نمیکنه مجبورم بروفن بدم یا شیافشو بزنم دیکلوفناک واسه بجه ضرر داره آخه

راستش گاهی وقتا اصلا اثر نمیکنه مجبورم بروفن بدم یا شیافشو بزنم دیکلوفناک واسه بجه ضرر داره آخه

نه منم همش دودل بودم و نگران که ضرر داره،ولی دکتر خودش گفت از سر دیکلو ۵۰ یکم بزن،بعد استفاده کن خیلی خوبه سریع تب‌رو پایین میاره

نه منم همش دودل بودم و نگران که ضرر داره،ولی دکتر خودش گفت از سر دیکلو ۵۰ یکم بزن،بعد استفاده کن خیل ...

منم پسرم کرونا گرفته تبش۴۰ بود یکی دوبار زدم ولی بعدها دیگه استفاده نکردم