2821
2789

اول بگم که دوست هستیم توی عنوانبه دلیل ممنوعیت زدم نامزد...دوم من۲۵ساله و اونم۲۸..ما حدوده دو ساله که با همیم و از همون وقتی که با همیم خانواده هارو در جریان گذاشتیم...من قبله اینکه بهم پیام بده خیلی خیلی دوسش داشت..دو سه ماه از رابطمون میگذشت که دیدم یه دختره بهش درخواست میده عو(توی روبیکا و اینستا)وقتی بهش گیر دادم....ادامشو هستین بگم؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خلاصه من خیلی گیر دادم اما بهم حقیقته نگفت هعی ی چیزی میگفت الکی...(اینم بگم من اهل رلو این چیزا نبودم و خودشم فهمیده بود با صداقت تموم باهاشم)تا اینکه یه شب اتفاقی یه دستی بهش زدم لو داد ...اما از همن اولشم میگفت دختره بهش پیام میداده ول کن نبوده من باور نکردم گفت چیزی بین منو اون عو گذشت تا اینکه

یه روز دوسته همون دختر اومد پیویمو گفت فلانی اونجوری که تو فک میکنی خوب نیستو دوسته منو ول کردو منم وقتی گفتم داستانو تعریف کن..اونم گفت اینا دو ماه رل بودن بعد یهو(دوست پسرم) برمیگرده به دختره میگ که عشقم برگشته عو(چون ما یه مدت حرف میزدیم به دلایلی نمیتونستیم ادامه بدیم رابطه رو البته بدون بحثو دعوا و همچنان همو میخواستیم)مثل اینکه از اولم دوست پسرم بهش گفته وابسته نشو حالا دختره ول کن نبود دو ساله که از شره دختره راحت شدم اما اعتماد ندارم به عشقم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز