2777
2789
عنوان

رنگ مو بدون دکلره

198 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر

من می‌خوام برای عید موهامو بدون دکلره رنگ کنم.. می‌خوام که اگر کسی بلده یه ترکیب رنگ خوب بگه که بدون دکلره خوب دربیاد. 

اگر کسی تجربه داره لطفاً بهم بگه چه مارکی، وچندتا رنگ مو بگیرم. موهام تا روی باسنمه. الان عکس موهامو می‌زارم که رنگشون ببنید تا اگرمیخوایید راهنمایی کنید دقیقتر باشه

فقط از خدا بخواه...

اسی معذرت 

مجردم .من یکشنبه قرص ال دی خوردم و شب لک داشتم دیگه ادامه ندادم دوشنبه صبح قشنگ لک دیدم که مامانم گفت دیر شده بود ولی بعدش دیگه تا امروز که هنوزم لک میبینم خیلی کمه خیلیییی اما اثری از پریودی نیست تا کی قراره لک ادامه داشته باشه من واقعا میترسم 

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
اسی معذرت  مجردم .من یکشنبه قرص ال دی خوردم و شب لک داشتم دیگه ادامه ندادم دوشنبه صبح قشنگ ...

هورمونات بهم خورده نگران نباش پریود میشی

فقط از خدا بخواه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب دکلره کردم تاپایه هشت رسوندم نمیدونم چه رنگی بزارم مرواریدی خریدم ولی شک دارم

مرواریدی خیلی قشنگیه من یه باربادکلره گذاشتن

فقط از خدا بخواه...
هورمونات بهم خورده نگران نباش پریود میشی

کی میشه گفت؟ الان پریود نیستم؟

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
نگران نباش حدودا یک هفته بعد پری میشی

آخه خیلی دیره من قرارم عید برم سفر و میخوام واسه اون موقع عقب بندازم 

تاکی باید لک ببینم واقعا استرس دارم بابتش میخوام زودتر بشم