2777
2789

برادرم الان بیمارستان بستری هستن قرارفردا انشالله پیوند انجام بدن اما پیوندش هاپلو هست یعنی ۵۰ درصد ازبرادرش کسی رومی شناسید با این شرایط خوب شده باشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فوت کرد؟ عوارض پیوندیا اینکه پس زد

بعد پیوند حالش خوب شد امابه خاطر یه مشکلی که داشت توی بیمارستان شریعتی بستری شد اونا هم می گفتن تخت خالی نداریم و برادرم رو توی اورژانس شلوغ بستری کردن هرچی من خواهش کردم هرچی برادرم خواهش کرد بابا من بیمارپیوندی هستم منو اورژانس‌ بستری نکنید ببربد بخش پیوند اما گوش نکردن آخرش هم همونجا عفونت گرفت ومتاسفانه فوت شدن حالش خوب بود خودش تا دربیمارستان رانندگی کرد همون جا پارک کرد که برگرده ما رفتیم فقط برای یه روز بمونیم برگردیم اما نشد ماشین کناربیمارستان موند وخودش هیچ وقت سوارش نشد برگرده یه چفیه داشت همیشه می نداخت روی صندلی ماشینش یا می نداخت دورگردنش اونو نشستم هنوز بوی برادرم رومی ده وقتی دلتنگ میشم بوش می کنم با تمام وجودم واتیش دلم کمی خنک میشه فقط همون رو باخودم آوردم. خونه 😭😭😭