2777
2789
عنوان

باهاش خدافظی نکردم😔💔

742 بازدید | 16 پست

دیروز دانشگاه بودیم از صبح با هم ،اصلا فرصت نشد بیرون دانشگاه ببینمش و بغلش کنم

گفت برسونمت خونه،چون تا ۸ شب دانشگاه بودیم،اگه منو میرسوند و میرفت خونه ساعت میشد ۱۱ شب هم دوری مسیر هم ترافیک

من نذاشتم برسونتم فقط گفتم تا مترو برسونم و موقع خدافظی هم خیابونی که ایستگاه مترو هستش خیلی شلوغ بود من سریع پیاده شدم و فقط یه خدافظی سرسری کردم باهاش و گفتم فردا میبینمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز قرار بود ببینمش ،زنگ زد گفت یه کار ضرور پیش اومده ده روز باید بره جایی و نیستش

گفت ۵ دقیقه بیام دانشگاه ببینمت و برم، منم همیشه ۷ صبح از خونه میام بیرون و از صبح دانشگاهم،امروز تنبلی کردم و دیرتر رفتم که به کلاس ساعت۱۱ برسم،بازم من توی ترافیک موندم و اونم چون پروازش دیر میشد مجبور شد برگرده و بازم نشد ببینمش 

یه هفته قبل عید هم ما سفر داریم به خارج از کشور و کل عید نیستیم 

میترسم نشه ببینمش، خیلی خیلی ناراحتم قلبم داره میترکه

کاش خوب خدافظی کرده بودم باهاش

توروخدا انقد وابسته نباشید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بخون باقیشو

تصویری زنگ بزنید 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)