2777
2789
عنوان

الان اجاره یه لباس عروس چقدره؟

191 بازدید | 18 پست

نشسته بودم یهو به ذهنم خطور کرد اجراره لباس عروسا چقد شدن؟ 🫠

خرید همون لباس عروس چی؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گران😑😑من دلم نمیاد ده 15بدم ب اجاره لباس اما سلیقمم خیلی خاصه 🥴هرچیزیو نمیپسندم شدیدا سختگیرم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

از ۲,۳ میلیون تا صد میلیون و شایدم بالاتر فقط برای چند ساعت اونم ی روز بنظرم یچیزی در حد ۱۰ تومن خوب باشه من بهترین لباس عروس شهر رو بخاطر آشنایی با مدیر مزون ۱۲ تومن گرفتم درحالیکه کرایه اصلی۲۶ تومن بود تن اول رو ب قیمت تن سوم داد ولی قشنگترین چیزی بود که تن هر عروس دیگه ای دیده بودم

از ۲,۳ میلیون تا صد میلیون و شایدم بالاتر فقط برای چند ساعت اونم ی روز بنظرم یچیزی در حد ۱۰ تومن خوب ...

لباس عروس هر کسی از نظر خودش خوشگل ترینه😁😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

و دوخت مزون شوکارو فقط میپسندم اونم که اجاره نداره فقط دوخت ولی خیلی گرونه 🥹ارزششو داره خیلی کارشون شیک و تمیزه زیرسازیش هم تمیزه. اکثرا بد دیده شدن لباسعروس ها از زیرسازی ولی شوکا واقعا زیباست لباساش

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃