2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگار اولم.هیچی اومدم بلند شم دلم خواب رفته بود خوردم زمین اونم با لبخند ملیح منو نگاه میکرد 😂😂 ...

دل آدم مگه خواب میره؟😳

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

کار خوبی کردن نباید می‌رفتی یه کشور غریب😂😂😂💔

اره بعد بابامم گف بخش میخوره مافیای خطرناکی باشه(بابام آدم شناس خوبیه)برای همین دیگه نتونستم قبولش کنم 

هر چند وقت یبارم مامانش زنگ میزنه ولی ما جواب نمیدیم

دختر داییم ۹سالش بود اصصصرار که من باید پیش دستی و کارد رو بزارم 

دختر زرنگیم بود ازین بی دست و پاها نبود

کلی سفارشش کردم تا وسط پذیرایی اومد یه دفعه همش از دستش ول شد ریخت زمین😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

دختر داییم ۹سالش بود اصصصرار که من باید پیش دستی و کارد رو بزارم  دختر زرنگیم بود ازین بی دست ...

دمت گرم پوکیدم از خنده😂😂😂😂😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
اره بعد بابامم گف بخش میخوره مافیای خطرناکی باشه(بابام آدم شناس خوبیه)برای همین دیگه نتونستم قبولش ک ...

قبول نکنیا دردسر زیاد داره خواهر برادرش هم برای من اومده بود قبول نکردم

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
اره بعد بابامم گف بخش میخوره مافیای خطرناکی باشه(بابام آدم شناس خوبیه)برای همین دیگه نتونستم قبولش ک ...

😐😐😐میشه بیدارت کنم؟! 

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃