2777
2789
سرویس جز بشقاب چیز خاصی نداره که اصلش همونه دو تا سرویس خریدی بعد هیچکدوم بشقاب ندارن مگه ممکنه🤔

ای خدا دارن 12 نفرس 

میخوام پلو خویو سوپ خوریشو زیاد کنم 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنی انقد مهمون میاد برات؟ من ۱۸ نفره خریدم تا حالا با خودمون بیشتر از ۱۲ نفر نبودیم... ب ...

واقعا یه سرویس ارکوپال 6 نفره هم خریدم نمی دونم اخه 

وا چرا به نامزدت گفتی!!.خرید جهاز یه چیز بین تو و خانواده ات.هر چی بین خودت و مادرته میری به نامزدت میگی!🤯نامزدتم میره به خانواده اش میگه پس فردا میای میگی وای خواهرشوهرم بهم تیکه انداخت فلان چیز و گفت😐😐😐

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
ای خدا دارن 12 نفرس  میخوام پلو خویو سوپ خوریشو زیاد کنم

کاملا حق با مادرته. همینشم بیش از حد کافی بوده و چیزی که اسمش جهیزیه اس رو حتی بیش از حد کافی تهیه کرده. اگه بیشتر میخوای دلیلی نداره بقیه رو بابتش ناراحت کنی!

به جای اینکه زحمتای خانوادت رو پیش همسرت بی ارزش جلوه بدی و کاری کنی اونم احساس بیعرضگی کنه یا خودت تلاش کن یا درست بگو من عاشق بشقابم و با خریدن اینا بیشتر از لباس خوشحال میشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وا چرا به نامزدت گفتی!!.خرید جهاز یه چیز بین تو و خانواده ات.هر چی بین خودت و مادرته میری به نامزدت ...

خاله زنک نیس بره به این و اون چیزی بگه 

تازه موقع خرید جهزیه باهامون بود اونجوری نیس 

واقعا یه سرویس ارکوپال 6 نفره هم خریدم نمی دونم اخه 

اره بابا میخوای چکار پس فردا اینارو به زور باید جا کنی تو خونت. اون دوازده نفره رو بذار برای مهمون شیش نفره هم جلو دستیت باشه نهایت نیاز بود بعدا میخری

خاله زنک نیس بره به این و اون چیزی بگه  تازه موقع خرید جهزیه باهامون بود اونجوری نیس

حالا بزار دو سه سال بگذره بعد انقدر قاطعانه بگو نمیره بگه اونم کی مرد جماعت این چیزارو نگن!کلا گفتم مسائل بین خودت و خانواده ات چه توی دوران نامزدی چه بعد ازدواج و به شوهرت نگو.مسئله بین خودتو شوهرتو بخصوص بحثاتون رو به پدر و مادرت نگو.خودت فقط میتونی احترام بینشونو حفظ کنی.دوتا کاسه بشقاب کم و زیاد باشه هیچی نمیشه جهازه دیگه الانم همه میدونن همه چی گرونه همینام که پدر و مادرا میخرن خیلی زحمت میکشن باید قدر دانشون بود.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙