2777
2789
عنوان

یکم با فرهنگ باشیم

235 بازدید | 17 پست

عکس پسرمو گذاشتم تو پیجم 

یکی از اقوام اومده زیرش کامنت گذاشت و از پسرم تعریف کرد یکی از دوستان اومده در جواب نوشته خداییش که زشته …

واقعا این بازخورد های منفی چیه بهم دیگه میدیم ؟ حال همدیگرو بد میکنیم که چی بشه؟ اصلا پدر و مادر بچه به کنار گاهی این طفل معصوم ها متوجه میشن در موردشون چی میگید میدونید چقدر تو نوجوونی و بزرگسالی دچار بحران میشن 

تو رو خدا اینقدر بی پروا نباشید 

اگر با کسی مشکل دارید اگر توانایی حل مسئله ندارید و اهل دعوایید حداقل به خود طرف آسیب بزنید دیگه چیکار دارید به این طفل معصوم ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یچی میگفتی بهش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منظورش اون زشت نبوده که ندیدی قدیمیا یه بچه میدیدن میگفتن زشتم هست که اینجوری به خیال خودشون بچه چشم نمیخورده الانم بعضیا میگن چقدر سریع بهتون برمیخوره طرف نمیاد مستقیم توروت بگه وای بچت زشته

📌. من خیلی اهل شبکه های اجتماعی نیستم.چون به راحتی قضاوت میکنن. 

📌. حالا اگه همینو راجع به خودش بگن، وامصیبتا🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

چقدررر بیشعووور بوده باز اوون😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

توروخدا این بچه زشته ؟

ای خداااااااا

بخورمششش

چ نازههههه

خداییش خوشگله

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

منظورش اون زشت نبوده که ندیدی قدیمیا یه بچه میدیدن میگفتن زشتم هست که اینجوری به خیال خودشون بچه چشم ...

نه بابا ادامه داده بود خدایی با چه اعتماد به نفسی عکسای بچه هاتون رو میذارید 

خدایی بچه های خودش خیلی زیبان ولی خب دلیل نمیشه که برای بقیه زشت باشن

عکس پسرم رو گذاشتم ببین تو رو خدا مثل فرشته ها معصومه کجای این بچه زشته 

نه بابا ادامه داده بود خدایی با چه اعتماد به نفسی عکسای بچه هاتون رو میذارید  خدایی بچه های خو ...

وا پس این دیگه بیشعوره بچه به این قشنگی یه جواب دندون شکن بهش بده ریپلای کن بنویس ببخشید دفعه بعد از شما اجازه میگیرم یا بنویس با همون اعتماد به نفسی که شما عکس خودت رو میذاری اینور اونور یا عکس بچه هات اگه هم گفت من قشنگم یا بچه هام قشنگن بگو اینو نگی چی بگی عزیزم چقدررر بیشعوره

ای خداااااااا بخورمششش چ نازههههه خداییش خوشگله

میبینی توروخدا بعد میگه با چه اعتماد به نفسی عکسای بچه هاتون رو‌میذارید اینستا

بچه های خودش خیلی زیبان دیگه بچه کسی به چشمش نمیاد

حالا اصلا چه زشت چه خوشگل مسئله من بیشعوریه