2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

147 بازدید | 20 پست

یکی از اشناهامون ک زنده بود چند بار تو خواب دیدم فوت کرده.. الان اون شخص یک ساله فوت کرده اما بازم میبینم فوت کرده. خیلی اذیتم میکنه کسی میدونه تابیر خواب مرده چیه

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

اگ شخصی ک مرده بیاد تو خوابت یعنی میخواد یه هشداریو بهت بده

اگ خواب ب صورت دست جمعی باشه یعنی تمام آشناهات ک فوت کردن تو خوابت بودن یعنی قراره بمیری اگ فقط یک نفر بود یعنی یه اتفاقی میفته

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اگ شخصی ک مرده بیاد تو خوابت یعنی میخواد یه هشداریو بهت بده اگ خواب ب صورت دست جمعی باشه یعنی تمام ...

من اون شخص ک مرده رو هم نمیبینم تو خواب فقط میگن فلانی مرده.. منم از شنیدنش ناراحت میشدم تو خواب چند باز این خوابم تکرار شده

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من دوست نون بربری ام تو برنامه سروش گفت که تعلیق شده عزیزم تا ۷ روز  میتونه انلاین بشه و ...

سلام عزیزم

خیلی ممنونم که خبر دادین

نگرانش شدم

دیدم خبری ازش نیس 

باز باخودم گفتم لابد سال جدید

مسافرت رفتن

انشاالله زودی از تعلیقی درآد

سال نو رو به شما و نون بربری عزیزم تبریک میگم😉❤🙏👋

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام من دوست نون بربری ام تو برنامه سروش گفت که تعلیق شده عزیزم تا ۷ روز  میتونه انلاین بشه و ...

واااااااای ناراحت شدم .چرا آخه..گلم الان من بهش پیوی پیام بدم متوجه میشه؟

واااااااای ناراحت شدم .چرا آخه..گلم الان من بهش پیوی پیام بدم متوجه میشه؟

بله متوجه میشه

اما نمیتواند پاسخ دهد

تبادل نظرهای کاربر  ازسارابپرس روبخون توضیح داده

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

بله متوجه میشه اما نمیتواند پاسخ دهد تبادل نظرهای کاربر  ازسارابپرس روبخون توضیح داده

ممنون عزیزم.

ممنون عزیزم.

خواهش میکنم گلم

اون فردی که خوابشو میبینید:

هرزمان خواب دیدید واسش فاتحه بخونید 

و به نیابتش حلالیت بطلبید از افرادی که باهاش زندگی میکردن...

ممنون عزیزم.

بنظرم داره یادآوری میکنه که من فوت کردم خیرات بفرستید

خواهش میکنم گلم  اون فردی که خوابشو میبینید: هرزمان خواب دیدید واسش فاتحه بخونید  و ...

عزیزم .. من تا اونجایی ک فکرم میرسه والا اصلا ب عموم مدیون نیستم یا چیزی ک بخواد ناراحتش کنه بخوام حلالیت بگیرم ..مخصوصا ک بچه هاش اصلا یه جوری ان بخوام بگم بهشون بدشون میاد با خودشون میگن تو امام زاده شدی مگه همش بابای مارو تو خواب میبینی..همون فاتحه بخونم بهتره هر چند میدونم این خواب الکی نیست حتما.می خواد یه چیزی بگه اما اجازشو نداره.

بنظرم داره یادآوری میکنه که من فوت کردم خیرات بفرستید

شاید عزیزم ..ممنون از راهنماییت.گلم

عزیزم .. من تا اونجایی ک فکرم میرسه والا اصلا ب عموم مدیون نیستم یا چیزی ک بخواد ناراحتش کنه بخوام ح ...

عزیز دلم نمیگم که شما مدیون عمویتان هستید

گلم منظورم اینه

ایشون شاید میخواهد به دیگران یا حتی به شما

بگوید که👈 از من راضی باشید و حلالم کنید

حالا شما به نیابت ایشان به دیگران بگویید از عمو راضی باشید.مثلا بگویید: مادرجان پدرجان خواهرم از عمو راضی باشید و ازش هیچ ناراحتی به دل نداشته باشید و برایش فاتحه بخوانید و (صلوات آب روی آتش است).....