2777
2789
عنوان

تمرینات کار با آینه

1286 بازدید | 20 پست

از تمرینات کار با اینه همینقدر بهتون بگم که من در‌ هر موضوعی وارد شدم در اخر همشون تمرینات کار با آینه ی لوییز هی پیشنهاد میدادن.

برای قانون اسامپشن، جذب، فمنین انرژی، خویشتن دوستی، طرحواره یا هرچی………

خودم شخصا گاهی واقعا تنبلی میکنم که خب این بخاطر مقاومت درونیه ولی هرزمان که تمریناتو شروع میکنم اتفاقایی واسم میافته که واقعا به طرز مثبتی شوکه کنندست و حتی منیفست کردنم واسم خیلی سریعتر و راحت تر میشه.

حالا اینجا من واستون عکس کتابو میذارم و یسری قسمتایی که حس میکنم مهمه 

اگر فکر کردین سوالی دارید یا من میتونم کمکی کنم حتما بپرسید.

اگر موارد دیگه هم واستون جالب بودن بگید تاپیک بزنم جدا توضیح بدم بدونید چی به چیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دوست دارم بدونم چی به چیه

من خودمم تویِ فکرش بودم که تمام موضوعاتی که به دخترا کمک میکنه برای داشتن زندگی و رابطه ی بهترو بذارم 

ولی احساس میکردم شاید خیلیها تویِ این‌جریانا نباشن در‌هر صورت اگر میخوایین جواب بگیرید تمرین کردنِ مادام العمر واقعا مهمه و باید انجام بشه.

ممنونم. 

نشنیده بودم اسم کتاب رو، توی نت سرچ کرد، آپارات کتاب صوتیش هست، اینم قسمت اول، که خودم الان گوش کردم:

https://www.aparat.com/v/irMV0

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس
ممنونم.  نشنیده بودم اسم کتاب رو، توی نت سرچ کرد، آپارات کتاب صوتیش هست، اینم قسمت اول، که خود ...

بله عزیزم ایودیوبوکش هست

بهتره گوش بدید یا کتابشو بخرید یا پی‌دی اف

چون این تمرینی هستن و باید کامل بخونید و من نمیتونم عکس تمام صفحاتو بذارم برای همین من فقط یجورایی موتیوت میکنم و معرفی و یسری قسمتای جالبم بعدتر اضافه میکنم از کتاب 🩷🩵

فمنین انرژی رو هم میتونی توضیح بدی؟ راستی اهل کجایی

حتما عزیزم توی پستای بعید ولی خویشتن دوستی یکی از تمریناییکه انرژی زنانتونو بالا میبره

من ایران نیستم ولی اهوازیم

حتما عزیزم توی پستای بعید ولی خویشتن دوستی یکی از تمریناییکه انرژی زنانتونو بالا میبره من ایران نیس ...

اینجا نمیشه یکیو‌دنبال کرد که پستاشو بعدا ببینی 

پیج اینستا نداری؟ هرچند اینستامو پاک کردم🫥

ولی ممنون بابت معرفی کتاب

البته من تو خ‌یشتن دوستی خیلی خوبم ولی همیشه جا برای پیشرفت وجود داره