2777
2789
عنوان

خوب جواب دادم؟!+📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 38 پست

چه عجیب حرف می‌زنید باهم 

همش احتیاج ب زیر نویس داره

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه زبانی حرف میزنین؟ 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
اینم مثل اینستا وواته و تله ریکشنه فکرکنم باید رو پیام طرف مقابلت نگهداری

نگهداشتم نمیشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چه عجیب حرف می‌زنید باهم  همش احتیاج ب زیر نویس داره

گفتم پارتی داری برا خدمت گفت اره یکیو پیدا کن حیرونم نکن گفتم همه خوابن گفت بیدار کن گفتم بیدار نمیشن برا همین مخصوص بهم پیام دادی گف بنظرت چ دلیل دیگه ای داره گفتم اینم دلیل نمیشه

گفتم پارتی داری برا خدمت گفت اره یکیو پیدا کن حیرونم نکن گفتم همه خوابن گفت بیدار کن گفتم بیدار نمیش ...

آها کجایی هستید؟؟

کرمان  بد جواب ندادم؟

نه ولی خیلی باهم صمیمی هستید 

نمیخوره اکس باشه انگار رله