2777
2789
عنوان

تجربه ی من از ویزیت در مرکز مام

| مشاهده متن کامل بحث + 15521 بازدید | 174 پست
نه خداروشکر با شیاف موند اما منظور اصلا هیچ جا وقتی قلب تشکیل شده سونو واژینال نمیکنن و اینکه گفت را ...

منم سونو واژینال شدم هفته ۵ اما خونریزی نداشتم البته مام نبود ی مرکز دیگه بودم از قبل انتقال شیاف و آمپول  بهم داده بودن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سونو واژینال شدم هفته ۵ اما خونریزی نداشتم البته مام نبود ی مرکز دیگه بودم از قبل انتقال شیاف و ...

درسته برای همه اتفاق نمیفته اما کلا خطرناکه و صلاح نیست انجام بشه مگه قلب تشکیل نشده باشه و نتونن سونو معمولی انجام بدن یعنی زیر ۸ هفته باشی مثل شما

ببخشید زود نبود برا ای وی اف...سن شما کمه هنوز جا داشتین برا منتطر موندن کم کمش تا بیست پنج سالگی.من ...

عزیزم همسرم همش یک میلیون تا اسپرم داره

رنج نرمالش بیست میلیون به بالاست

و سن همسرم ۳۶

دکتر گفت باید زودتر اقدام کنه تا همین یک میلیون تا از بین نرفته

وگرنه که حتی تو مام هم تا قبل دونستن مشکل همسرم گفتن برو طبیعی اقدام کن اما وقتی جواب ازمایشش رو نشون دادم گفتن امکان بارداری طبیعی وجود نداره

شما هم آی وی اف کردی؟

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

اگه معتقد هستی حتما یه سفره برای حضرت رقیه نذر کن به ایشون متوسل شو انشاالله بی جواب از در خونه اش نمیری 

من هرسال روضه میگیرم برای خانم اونجا اسباب بازی میدم باورت میشه کلی ها حاجت روا شدن 

اگه معتقد هستی حتما یه سفره برای حضرت رقیه نذر کن به ایشون متوسل شو انشاالله بی جواب از در خونه اش ن ...

بله که معتقدم چرا نباشم

حتما دوست خوبم😍

ممنونم بابت نظر قشنگت

حتما نیت میکنم😘

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
عزیزم همسرم همش یک میلیون تا اسپرم داره رنج نرمالش بیست میلیون به بالاست و سن همسرم ۳۶ دکتر گفت ب ...

به منم گفتن با این  اسپرم طبیعی نمیشی . باید میکرو کنید 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘