2777
2789
عنوان

اثرات خواندن و پخش قرآن در خانه

3060 بازدید | 29 پست

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره میتونید اطلاعات بیشتر رو از سایت دایی ابراهیم بگیرید فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه نتیجه ای داشته؟ اگه امکانش هست بگین لطفا

من باخریت خودم ف ال گرفتم بمن گفت چشم زخم داری و اینا برام دعافرستاد نگو دعانویس خودشه چندتاهم موکل داره 

خواب جن و اینا میدیدم و همش میرفتم سمتش بعد هرسری ی چی میگفت باطلی میداد منم فکرمیکردم باطل شده دوباره ی ماه بعد برای ی نیت دیگه بهش زنگ زدم بازم گفت دعاداری و این چیزا‌…

فهمیدم جریان چیه یعنی در اصل منو جادو کرده خودش دیگه سمتش نرفتم و چله سوره بقره برداشتم و دعای حرز جواد و توبه …

خدا خودش ببخشه منو یکساله که افسردگی گرفتم سر‌حرفای اون تازه دارم بخودم میام 

✨❣️
من پسرم ب شدت از صدای اذان میترسه و جیغ میزنه  بنظرتون علتش چیه و چیکار کنم

دقیقا مثل پسر من، شاید دلیلش این باشه که تو خواب از صدای بلند اذان بیدار شدن و از خواب پریدن،اتاقی که پسرم تو‌ میخوابه نزدیک مسجده و صدای اذان تو اتاق خیلی نزدیک و بلنده 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

من باخریت خودم ف ال گرفتم بمن گفت چشم زخم داری و اینا برام دعافرستاد نگو دعانویس خودشه چندتاهم موکل ...

وای خدای من. من تا حالا دنبال این فالگیر و دعانویس نرفتم اما به نظرم چشم خیلی‌ها دنبال زندگیمه. خوب شد گفتی.  واسه رفع چشم زخم این کار شما رو انجام میدم . ممنونم عزیزم. خدا به دلت آرامش بده

عزیزم چه نتیجه ای داشته؟ اگه امکانش هست بگین لطفا

من خودم چون گرفتار سحر و چشم زخم و تاخیر در ازدواجم و مشکلات دیگه ای بودم قرآن و سوره بقره برای من عالی بو و خیلی بهم کمک کرد

وای خدای من. من تا حالا دنبال این فالگیر و دعانویس نرفتم اما به نظرم چشم خیلی‌ها دنبال زندگیمه. خوب ...

منم یه پیرزن دور ورم هست که دیگه علنا و با پررویی دنبال چشم زدن و سحر کردن منه من با قرآن تا الان خیلی از کاراشو خنثی کردم،یکبار بعد از اینکه این پیرزن منو دید یکی از پاهام بشدت درد کرد شب موقع خواب قرآن پخش کردم صبح خوب شد و خیلی تجربه های دیگه که قرآن کمکم‌ کرد

وای خدای من. من تا حالا دنبال این فالگیر و دعانویس نرفتم اما به نظرم چشم خیلی‌ها دنبال زندگیمه. خوب ...

مرسی گلم 

اسپند همیشه دودکن و حرز امام جواد برای خودتو خانوادت از جای معتبر بخر و به لطف خدا از همه ی چشم زخم ها و بلاها بدور باشید🌺

✨❣️
من خودم چون گرفتار سحر و چشم زخم و تاخیر در ازدواجم و مشکلات دیگه ای بودم قرآن و سوره بقره برای من ع ...

سلام میشه منو راهنمایی کنی منم ازدواجم به تاخیر افتاده یا اینکه تو لحظه اخر خراب شده چندین ساله همینطوری بوده وقتی سوره میذارم پخش بشه اذیت میشم چکار کنم نمیتونم تا اخر گوش کنم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سلام میشه منو راهنمایی کنی منم ازدواجم به تاخیر افتاده یا اینکه تو لحظه اخر خراب شده چندین ساله همین ...

شما باید اول کشف مطلب بزنید با کشف مطلب قرآنی از سایت دایی ابراهیم یا ه. کشف مطلب حتما قرآنی باشه انجام بدیم و از خدا بخواین تو خواب دلیل مسکلتون رو نشون بدن شاید سحر ،شاید جن عاشق یا چشم زخم ممکنه باشه می تونید از سایت دایی ابراهیم مشاوره بگیرید دستوراتش قرآنیه

شما باید اول کشف مطلب بزنید با کشف مطلب قرآنی از سایت دایی ابراهیم یا ه. کشف مطلب حتما قرآنی باشه ان ...

ممنون عزیزم شما خودتون نتیجه گرفتید در مورد ازدواج؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻