2777
2789

اینقدر استرس میکشم سر زندگی داداشم ک حد نداره امروز مامانم گفت نمیتونی بیای اینجا زندگی کنی کمکت میکنیم خونه رهن کن بعدا اینجارو می‌فروشیم واست خونه میخریم و ارث پدریتو زودتر میدیم انگار داداشمم با ما دعوا کرد رفت ک درکم نمیکنین😐به خدا دلم میخواد برم یه شهر دیگه دانشگاه دیگه فاصله بگیرم از استرس 

لایک نکن خواهر منننن  

خوب کاری میکنه عروس باید دور از خانواده شوهر باشه 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم صلاح داداشمو میخواد ولی داداشم نمی‌فهمه ک

یه روز ر حرف مادرت میاد

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
حمد و صلوات فرستادم واسه امضات

مرسی قشنگم خدا با دلت ارامش بده 

بهترین کار اینه که بالا رو رهن بدید. و پول اونو خونه دیگه براشون رهن بگیرید دور باسن بهتره. پدرتون در قید حیاته

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم