2777
2789

سلام بچه یه همسایه داریم از نظر مالی خیلی می‌نالید که بچه ها ندارن بخورن اجاره زیاد کرده و فلان من خیلی بهش کمک میکردم همسایه هم تشویق کردم حتی وقتی باردار بود بهش چندبار آذوقه دادیم میوه غذایی چیزی اضافه بیاد میدادم اما دیدم انگار داره سو استفاده می‌کنه هر ماه برای بچه هاشو لباس های ست لباس های شوهرش از همسر من نو شیکتره یه شناختی هم از قبل داشتم ازشون دختر ساده ای بنظر میومد 

هی مادر رو خواهرش ..‌ می‌نالید اینا به من توجه نمیکنن فلان الان فهمیدم شگردش اینه گوش همه رو می‌بره کم کردم کمک هامو اینقدر با من لج شده خیلی بی چشم روعه انگار نه انگار اینهمه کمک کردم مگه آدم وظیفه داره خوب دوست دارم برسونم دست نیازمند واقعی الان حاضرم اضافه غذامو بزارم دم در این کارتن خواب ها ببرن این نبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به یه نفر کمک کردم رفتم دیدم بهتر از من به سر وضع خونش رسیده هر ماه هم زنگ میزنه صدقه لباسی چیزی داری برام بیار یعنی اینقدر زنگ میزنه دیوانه می‌کنه فک کنم جواب ندم در همون روز صد بار زنگ میزنه

یه بار خواستم بلاک کنم باز دلم سوخت همین دفعه کل لباسایی ک دیگه نمی پوشیدم ومرتب بود  براش بردم بعد میگه پول نیاوردی 😑

بعد اینقدر رو من حساسه خودشو با من مقایسه می‌کنه من سه ماه یکبار بخوام برم جایی حالش بد میشه میاد پشت پنجره نگاه می‌کنه چی خریدی چی دستته 

با یکی دیگه همسایه هامون چند سالیه رفت و آمد خانوادگی داریم خونه هم میریم ناراحت میشه چرا به من نمیگید بیام منظورش اینه که خودشو بندازه خونه این و اون بدون اینکه خودشم دعوت کنه اعصابم و چند روزه ریخته بهم فکر کنید حس کنی یه نفر همش زندگیتو زیر نظر داره بهش گفتم مگه تو مهمون داری یا میری مهمونی منو می‌بری که توقع داری اما آروم نشدم هنوز 

منم به یکی کمک میدادم

دیدم خیلی بهش خوش میگذره

همش میره خرید لباس  و رنگ مو 

بچه هاش خوب میپوشن شوهرش لباس خوب 

و....گفتمش شکر خدا انگار اوضاعتون خوب شده

دیگه چیزی ندادمش 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

به ِآدم نیازمند کمک کنید نه گدا! گدایی یه خصوصیت ذاتیه نه عملکرد.

گدا وقیحه؛ طلبکاره؛ همه دنیا رو هم داشته باشه باز دنبال مفتخوریه؛ جونتم بهش بدی خیال میکنه وظیفته؛ کمک کردن بهشم آسیب زدن به خودت و جامعه اس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه کاری می کنن آدم بخواد هم جرات نکنه به کسی کمک کنه،دقیقا همین مورد برا من پیش اومده همسایه همش میگفت لباس داری بده وضع مالیم بده وفلان منم کمکش میکردم ولی یروز که خونه نبودم از قصد درونشون بسته بود اومده بود به شوهرم گفته بود پشت درموندم شوهر از همه جای خبر منم ابزار برده درو باز کرده نگو میخواسته مخشو بزنه

من عاشق دورهمی بادوستامم.چندباردعوتشون کردم خونه وبیرون باکلللی پذیرایی.اماحتی اگه ماشین هم نداشتم یه بارتعارف کرایه دادن(دربست)که میرفتیم بیرون نمیکردن.منم دیگه بیخیال گرفتن دورهمی شدم.کلاباهرکه هستم ندارم ندارم وردزبونشه.منم جوگیررررر