2777
2789
عنوان

فقط منم ک از کاربرای مرد بدم میاد؟

199 بازدید | 30 پست

حالا خیلیاتون میگین چ ایرادی داره بیان 

ولی من جدا درک نمیکنم 

ی مرد چرا بایر بیاذ عضو سایتی بشه ک نود درصد مسائل زنانه اس 

اینک جاری چرا اینکارو کرد

خواهرشوهر زد خیانت کرد 

طرف مادرشوهرش رو کتک زد و‌‌‌....

جدا میان تاپیک هم میزنن 😶

خب اینهمه برنامه هست توییتر و اینستا و تل و یوتیوب و... 

چرا باید یکی بیاد تو جوی ک بیشتز خانمهان صحبت کنه 

منظورتون مشورت خواستنه ک سایت های زیادی برا تبادل نظر و اشتراک گذاشتن تجربه هست 

برام جدا قابل درک نیستن 

بدتر از اون خانمهایی هستن ک استقبال میکنن 😶😶

منم هستم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مخالفم 

اصلا دلیلی نداره ک مرد وارد یک سایت زنونه بشه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

ن منم بدم میاد

مخصوصا اونا ک کمین کردن ی حرفی بزنی حمله کنن بهت(درخواست دوستی)

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.