2777
2789

سلام.میدونم خسته شدین از مریض داری و صدای گریه بچه تب و اسهالو استفراغ و سرفه و نفس تنگی و چه و چه درک میکنم خیلی سخته من خودم ۶ ماه درگیرش بودم سندش :تاپیکای قبلیم😑خلاصه بگم من چون خودم خیلی عذاب کشیدم و پسرمم همینطور سر این قضیه دلم میخواد شما و کوچولوتونم راحت بشید امیدوارم هر کی بچه مریض داره این تاپیکو ببینه و امیدوارم هیچ بچه ای مریض نشه و هیچ مادری غصه نخوره.این یه تاپیک تبلیغاتی نیست الان یه عده مدرن گرا میان فوش میدن  و هر چی لایق خودشونه بمن میگن ولی هیچ برام مهم نیست خوشوتون نمیاد از تاپیک بری  بیرون کسی مجبورتون نکرده بیاید👎👊خدا گواهه ک من نیتم خیره و هیچ سود مادی ای ازین تاپیک نمیبرم.یه نفر هست توی مشهد ک من پیش ایشون رفتم و پسرمو مداوا کردن پسرم خیلی حالش بد بود بهترین دکترا تو مرکز طبی تهران نتونستن کاری براش بکنن بعد کلی هزینه و دوا درمون به ایشون رسیدم منم امیدی نداشتم و فکر نمیکردم طب سنتی بتونه کاری بکنه ولی به اصرار زن عموم ک خودش بیمار ایشون بود رفتم پیششون و با چن تا داروی ساده در عرض دو هفته معجزه شد واقعا و کاملا خوب شد پسری ک نمیتونست نفس بکشه و شبا خواب نداشت😭الان با هر نفسش من کلی دعاش میکنم همیشه مدیونشم خدا بهشون طول عمر بده❤هرکی میخواد بگه ک شمارشو بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروش چی بود ؟ میدونم نیتت خیره

بقرآن نیتم خیره.یه شربت داد و یه پدر با یه قرص کیاهی و یه روغن برای ماساژ.تموم همین بخدا با همین ۴ قلم خوب شد پسرم انقد حالشبد میشد ک باید روزی چن بار براش اسپری و کورتون میزدم انقد خراب بود ک دکترا میگفتن این آسم داره یه بار انقد حالش بد شد ک تا رسوندمش مرکز طبی تهران هزار بار فک کردم دور از حون تموم کرده بزور تفسش میومد الان یادم افتاد چشمام پر اشکی شد دوباره واقعا خیلی اذیت شدیم جفتمون😔😭خداروشکر تموم شد دیگه.از خدا میخوام هیچ بچه ای مریض نشه بچه ها خیلی معصومن گناه دارن انقد عذاب بکشن😞☹😭

درد منم هست ،بچم همش مریضه، همش سرفه     داروهاش چیا بودن؟ من مشهد نیستم ببینم میتونم شه ...

عزیزم این بنده خدا خیلی پیگیره مشاوره اینرنتی انجام میده فیلم و عکس میبینه بعد اگه لازم باشه برات داروهای دست ساز خودشونو پست میکنه هر شهری باشی اگه خواستی بگدرخداست بده تو خصوصی شمارشو بدم نمیخوام اسمش خراب شه دیگران فک کنن تبلیغ کردم براش خیلی آدم پاکیه دلم نمیاد اسمشو خراب کنم اینطوری با ذهنای مسموم

😔ای وای شربت چی بود روغن چی

روغن بادام شیرین بود ولی شربته نمیدونم توش چی بود دقیقا اما میدونم روغن بادامم توش بود و یه قرصم داد ک نمیدونم چی بود هر چی بود خیلی چیز خفنی بود الان یه سری میان میگن واااای هاااای چطوری رات کردی بهش دارو گیاهی بدی و این چرتو پرتا ولی تو خودت بمن بگو اون دارو هر چقدرم ضرر داشته باشه ضررش از قرصای کورتون داری ک ری به ری دکترا براش تجویز میکردن بیشتره؟😒.یه سری پرهیز غذاییم داد اونارم رعایت کردم و هرروز بهش حریره بادوم پر بادوم دادم کلا اساس درمانش بادوم بود😂الان دیگه اون داروهارو خدارو شکر نمیخوره ولی ماشا الله چشم نخوره یک ماهه ک خوبه خوب شده الهی شکر

عزیزم این بنده خدا خیلی پیگیره مشاوره اینرنتی انجام میده فیلم و عکس میبینه بعد اگه لازم باشه برات دا ...

ممنون عزیزم، حالا یه شربت گیاهی سفارش دادم برسه استفاده کنم ببینم چی میشه ولی درخواست میدم شماره ایشون رو هم بدید محض احتیاط داشته باشم  

ممنون عزیزم، حالا یه شربت گیاهی سفارش دادم برسه استفاده کنم ببینم چی میشه ولی درخواست میدم شماره ایش ...

عزیزم لطفا پیام بده من درخواست دوستیتو قبول کردم ولی پروفایلتو ندارم پیام بدم بتونم پیدات کنم