سلام.میدونم خسته شدین از مریض داری و صدای گریه بچه تب و اسهالو استفراغ و سرفه و نفس تنگی و چه و چه درک میکنم خیلی سخته من خودم ۶ ماه درگیرش بودم سندش :تاپیکای قبلیم😑خلاصه بگم من چون خودم خیلی عذاب کشیدم و پسرمم همینطور سر این قضیه دلم میخواد شما و کوچولوتونم راحت بشید امیدوارم هر کی بچه مریض داره این تاپیکو ببینه و امیدوارم هیچ بچه ای مریض نشه و هیچ مادری غصه نخوره.این یه تاپیک تبلیغاتی نیست الان یه عده مدرن گرا میان فوش میدن و هر چی لایق خودشونه بمن میگن ولی هیچ برام مهم نیست خوشوتون نمیاد از تاپیک بری بیرون کسی مجبورتون نکرده بیاید👎👊خدا گواهه ک من نیتم خیره و هیچ سود مادی ای ازین تاپیک نمیبرم.یه نفر هست توی مشهد ک من پیش ایشون رفتم و پسرمو مداوا کردن پسرم خیلی حالش بد بود بهترین دکترا تو مرکز طبی تهران نتونستن کاری براش بکنن بعد کلی هزینه و دوا درمون به ایشون رسیدم منم امیدی نداشتم و فکر نمیکردم طب سنتی بتونه کاری بکنه ولی به اصرار زن عموم ک خودش بیمار ایشون بود رفتم پیششون و با چن تا داروی ساده در عرض دو هفته معجزه شد واقعا و کاملا خوب شد پسری ک نمیتونست نفس بکشه و شبا خواب نداشت😭الان با هر نفسش من کلی دعاش میکنم همیشه مدیونشم خدا بهشون طول عمر بده❤هرکی میخواد بگه ک شمارشو بدم