2777
2789

حس میکنم از اشپزخونه ش متنفرم 

حس میکنم روح نداره انگار یچیزی کمه ولی نمیدونم چی😭😭دلم نمیخاد اصلا بیام اینجا😭😭وایسید عکسشو بزارم بگید این چرا اینجوریه غم دنیا ریخته تو دلم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک به سلامتی دل‌خوش بشینی 

این فکرا رو نکن اول کاری انرژی منفی نداشته باش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خوبه که وسایلتو بچینی روح پیدا میکنه مثلا موکت رنگی بنداز و وسایل رنگی رنگی بچین رو کابینت

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اگه هزینه داری سقفشو درست کن و یه لوستر بنداز

و اینکه کنار پنجره گلدون بزار

قشنگه مبارکت باشه

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

وواوو

چه قشنگ 

اون یخچال از اونجا بردار به جاش میزی بزار گل گلدون بزار روش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خب هنوز وسیله هاتو نچیدی طبیعیه، چنتا گل طبیعی هم بذار عالی میشه. اتفاقا خیلی قشنگه مبارکه عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️