2777
2789
عنوان

زیبایی نوزاد

124 بازدید | 14 پست

مامانای که بچه کوچیک دارید لطفاً بگید تو بارداری چه کاری کردید یا شنیدید که روی زیبایی کوچولوت تاثیر گذاشته 

کاری هست که با انجامش بچه آروم بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بیشتر ژنتیک تو زیبایی تاثیر داره من بد ویار بودم حتی یدونه میوه و مغزیجات تو کل بارداریم نخوردم  حالم از همه چیز بهم میخورد ولی هزار ماشاالله دخترم سفید بور چشم رنگی در امد،واسه آروم شدن هم سعی کن خودت آرامش داشته باشی تنش نداشته باش رو بچه تاثیر می‌زاره ،ذستتپ بزار رو شکمت سه بار سوره ولعصر بخون خرما بخور

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
گلابی هرچی گشتم پیدا نکردم  به هم گرفتم خیلی سفته چجوری مصرف میکردید؟

روزی یه دونه ریز و نازک خرد میکردم میخوردم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بنظر من بیشتر ژنتیک تو زیبایی تاثیر داره من بد ویار بودم حتی یدونه میوه و مغزیجات تو کل بارداریم نخو ...

خیلی ممنون 

آره میگن آرامش خیلی مهمه 

راستش من خودم نوزادیم خیلی بچه بدی بودم خخخ دوست ندارم مثل خودم بشه البته همسرم به شدت آروم بوده 

خیلی ممنون  آره میگن آرامش خیلی مهمه  راستش من خودم نوزادیم خیلی بچه بدی بودم خخخ دوست ن ...

خخخخ شیرینی بچه به شیطنتشه،کنپر هم شنیدم بچه رو آروم و باهوش می‌کنه ولی بپرس کی باید بخوری چون اگه سر وقتش نخوری یا زیاد بخوری بچه رو بیش فعال میکنه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.