2777
2789
عنوان

مسائلی که با خواستگارم دارم

208 بازدید | 13 پست

خانما من چون آدم استرسی هستم دوست دارم با همه آدما مشورت کنم و نظرات مختلف رو بدونم برای همین اینجا میپرسم لطفا خواهرانه نظرتون رو بهم بگید.

ما سنتی اشنا شدیم و یکی معرفی کرده بود با این آقا من ۴ جلسه صحبت کردم. اما یسری مسائلی هست اول اینکه من نسبت به ایشون کاملا خنثی هستم نه بدم میاد ازش نه خوشم میاد

دوما ایشون خیلی احساس صمیمیت میکنه با من هی پیام میده و میخواد چت کنه در مورد روزمرگی من ازم بپرسه یا زنگ بزنه در حالیکه من اصلا دوست ندارم 

و انگار خیلی از ما خوششون اومده این آقا حتی خیلی سوال هم از من نمیپرسید تو جلسات خواستگاری و دوست دارن زود کارو ببندن و به نتیجه برسن در حالیکه من باید سر صبر و اطمینان کامل به نتیجه قطعی برسم 

⚖️💓🐈‍⬛🪴🍕🍑🌧

حالا اینکه من بهش حس خاصی ندارم طبیعیه؟؟ ایا این حس بعدا ایجاد میشه؟

و اینکه باهاش سر سنگین برخورد میکنم و دوست ندارم خیلی زیاد چت کنم باهاش چطور خوبه این کارم یا نه؟

و اینکه اینا میخوان زود کارو جمع کنن و این آقا خیلی از من سوال نمی‌رسید چطور؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

⚖️💓🐈‍⬛🪴🍕🍑🌧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما با هم متفاوت هستن شرایطی که گفتید برای شخص من قطعا رد چون من اصلا ازاینکه کسی معرفی کنه و.. خوشم نمیاد و حس بدی میگیرم 

علاقه و حس هم برام بعدا ایجاد و پیدا نمیشه چون باید از چهره و ظاهر طرف خوشم بیاد و بدلم بشینه بعد بتونم راجبش فکر کنم

اگه خوشت امده بود تو هم پیگیرش میشدی وقتی پیگیر نیستی ینی خوشت نیامده به نظرم ادامه نده نزار اونم وابسته ات بشه 

اگه از کسی خوشت بیاد در موردش کنکاش میکنی دوست داری باهاش وقتی بگذرونی و......

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
دوسش نداری بهش بگو بعدشم باهات حرف میززنه که اشنا بشه از روزمرگیت میپرسه تا بدونه چطور میگذرونی روز ...

اخه ما که هنوز حتی نامزد هم نیستیم ینی طبیعیه که خیلی چت میکنه ? احساس کردم شاید خیلی پررو باشه🙁

⚖️💓🐈‍⬛🪴🍕🍑🌧
اگه خوشت امده بود تو هم پیگیرش میشدی وقتی پیگیر نیستی ینی خوشت نیامده به نظرم ادامه نده نزار اونم وا ...

اگه ازش بدم میومد نمیذاشتم جلسات ادامه پیدا کنه ولی حس عشق و علاقه هم ندارم بهش 

⚖️💓🐈‍⬛🪴🍕🍑🌧
اخه ما که هنوز حتی نامزد هم نیستیم ینی طبیعیه که خیلی چت میکنه ? احساس کردم شاید خیلی پررو باشه🙁

اهان شما اول نامزد میکنی بعد آشنا میشی؟ عزیزم اول ادم طرف رو کمی میشناسه بعد دید خوبه نامزد میکنه که بیشتر بشناسه بعد اگه با هم تفاهم داشتن عقد میکنن

با توجه به توضیحاتتون و جوابایی که به دوستان دادید بنظرم ممکنه بخاطر چهارچوبا و اعتقاداتتون هم باشه که بهتون این اجازه رو نمیده زیاد این وسط احساستونو پیدا کنید و الان بهش بخواید فکر کنید یا بها بدید