نه الان داشتم فک میکردم اتفاقا جیگرمخونه.خدایا نن داشتم زندگیمو میکردم این دعا جادو چی بود انداختی تو زندگیم
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره مطمینم به اعتقادمن نیست گیر جادو گر نیوفتادی تا ببینی به اعتقاد تو ربطی نداره اون حروم لقمهکار خودشو میکنه
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
من چند سال پیش یه آقای مذهبی که میگفت شاگرد علامه حسن زاده آملیه بهم گفت به طرز وحشتناکی طلسم های زیاد و سنگین داری هرچقدرم دیر تر اقدام کنی برای باطل کردنش دیر تر نتیجه میگیری ولی جدی نگرفتم چون اون موقع ۵تومنم میگرفت برای باطل کردنش دکون باز کردن دیگه باشه هم به کسب نمیشه اعتماد کرد