2777
2789

سلام من در خصوص اختلافاتیکه با همسرم داشتم وکیل گرفتن برای طلاق ایشون از من حدود 80میلیون حق الوکاله گرفتن برای مهریه نفقه اجرت المثثل و استرداد جهیزیه و طلاق و تمکین

الان سه ماه گذشته من فقط قسمتی از مهریه و جهازمو پس گرفتم

الان من احساسمیکنم از یه جایی به بعد دیگه وکیلم همکاری نمیکنه احساس میکنم با همسرم همدستن و دو طرفه داره کار میکنه 

میخوام بدونم چطور میتونم در جریان کارهایی که وکیلم میکنه باشم، اعتمادم کم شده بهش

میترسم وکالتم دستشه بره رفع توقیف اموال شوهرمو بزنه😐

بعد میتونم بدون اطلاع وکیلم یه وکیل دیگه بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه حق اوکاله درصدی نیست؟ مگه آخر کار نمیگیرن ؟؟؟ من حقوق خوندم چند سال پیش اما وکیل نشدم کا ...

نمیدونم من اولین بارم بود کارم به وکیل و دادگاه میکشید بهم گفت حق الوکاله اینقدره که باید همشو بدی گفتن نصفشو بدم نصفش بمونه برا بعد که یه ماه نشده بود هر روز پیام میداد تا بقیه پولشم زدم

بله عزیزم میتونی دو تا وکیل بگیری ، در امور حقوقی حداکثر ۲ تا وکیل.و در امور کیفری حداکثر ۳ وکیل میش ...

نمیخوام این وکیلم مطلع بشه من وکیل دیگه ای هم گرفتم

نمیدونم من اولین بارم بود کارم به وکیل و دادگاه میکشید بهم گفت حق الوکاله اینقدره که باید همشو بدی گ ...

😑😑😑

یه وکیل دیگه بگیر هم از شوهرت حقتو بگیر هم از این وکیل شکایت کنه به کانون وکلا

چرا فکر میکنی وکیل با همسرت همدستن؟ 

چون باهم در ارتباطن شماره همو دارن وکیلم میگه میخوام مجابش کنم بیاد برا طلاق توافقی ولی احساس میکنم بعد اینکه باهم ارتباط داشتن رفتارش عوض شده قبلا هم بهم گفته بود همسرت پیشنهاد سه برابر پولتو کرده بود تا طرفش کار کنم ولی قبول نکردم

ن عزیزم درست اجرت المثل گرفته ،  برای ابطال تمبر مالیاتی و... هزینه لازم بوده و باید ابتدای کا ...

آخه کار زیادی نکرده که فقط مهریه و نفقه اجرا گذاشته اونم عدم تمکین خورده فک نکنم دیگه بشه مهریه گرفت برای اجرت المثل زندگی هم هر بار پرسیدم گفت هنوز رای دادگاه نیومده ولی اینسری گفت هنوز مطرحش نکردم

😑😑😑 یه وکیل دیگه بگیر هم از شوهرت حقتو بگیر هم از این وکیل شکایت کنه به کانون وکلا

از یه وکیل دیگه پرسیدم گفت تو اشتباه کردی همه ی هزینه رو همون اول پرداخت کردی

چون باهم در ارتباطن شماره همو دارن وکیلم میگه میخوام مجابش کنم بیاد برا طلاق توافقی ولی احساس میکنم ...

به نظرم یه وکیل دیگه بگیر ... که سر از کار وکبلت دربیاره

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

آخه کار زیادی نکرده که فقط مهریه و نفقه اجرا گذاشته اونم عدم تمکین خورده فک نکنم دیگه بشه مهریه گرفت ...

عزیزم عدم تمکین و مهریه ارتباطی با هم ندارن ، در هر صورت مهریه تعلق می‌گیرد بهتون ، نفقه در صورت عدم تمکین تعلق نمی گیره ،