2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

117 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

این روش جدید حذف تاپیک چجوریه؟

من باید به نی نی یار پیام شخصی بدم؟

خب من دادم اما نمیدونم اصلا دیدن یا نه.

یکم گنگ هست برام. کسی تا حالا به این طریق جدید تاپیکی رو براش پاک‌کردن؟

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با روش جدید پیام دادم اما حذف نشد

متن تاپیکتون حالت خصوص داشت تا عمومی تو ساعت درستش دادید؟

من تاپیکم شخصی بود اصلا نمیدونم چی به چیه

گیج شدم 😓

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

تو بخش ارسال پیام لینک تاپیکت رو بفرست برای نی نی یار ۱.

همین کارو کردم اصلا نمیدونم میبینن یا نه

داخل پستشون کامنت میذاشتیم بهتر بود 

همین کارو کردم اصلا نمیدونم میبینن یا نه داخل پستشون کامنت میذاشتیم بهتر بود 

می بینن البته طبق ساعتای همون قبل بفرست من بین ۱۰ و نیم تا ۱۲ بود فرستادم.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
می بینن البته طبق ساعتای همون قبل بفرست من بین ۱۰ و نیم تا ۱۲ بود فرستادم.

ممنونم 🥺

مگه ساعت خاصی باید پیام داد؟

بله اگه اشتباه نگم ۱۰ونیم تا ۱۲

و ۲ تا ۳

روزهای زوج

منم دوست دارم بدونم

🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨

سلام

✅️ این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12991859/روش-جدید-حذف-تاپیک

🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩

توی این تاپیک با عکس گفتم چه طور لینک تاپیکتون رو بردارین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10668185/تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس

🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧

سلام

راستی نظرات و پیشنهادات و انتقاداتتون  در مورد نی نی سایت رو پایین صفحه فرم تماس با ما بگین:

🟦 فرم تماس با ما:

https://www.ninisite.com/123

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.