2777
2789
عنوان

دوستانی که مغازه یا پیج فروش دارن

109 بازدید | 23 پست

من کانال دارم و کارایی که خودم درست میکنم رو میفروشم همینکه میخوام پست بزارم کانال جاریم میاد میگه اینو برای من نگه دار 🥴 بعد هزینش رو دیگه نگه میداره یه یکسال بعدی هفت هشت ماه بعد میده منم اوایل هرچی میگفت براش میبردم الان ولی واقعا زورم میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا یک گیره که برامن پنج تومن سود داره رو درست نگه میداره یه سال بعد پولشو میده اخه دیگه یه سال بعد ...

اینو ک دیگه خودش باید بفهمه ک نقدی باید بده 

این کارا مگه چقد سودشه ک بخاد قسطی ببره😒

مثلا یک گیره که برامن پنج تومن سود داره رو درست نگه میداره یه سال بعد پولشو میده اخه دیگه یه سال بعد ...

بهش بگو عزیزم همسرم ناراحته میگه خانوم تو اینقدر زحمت میکشی دیگه قسطی به کسی وسایل نده 

بگو دفتری که توش اسم مشتری هایی که قسطی وسایل می برن رو ازم گرفته میخواد زنگ بزنه به تک تکشون که پول رو بیارن

دیگه همسرم اجازه نمیده به کسی قسطی وسایل بدم

(بهتره اینو توی جمع بگی و با همسرت هم هماهنگ کنی که توی جمع حرفات رو تایید کنه)

اینو ک دیگه خودش باید بفهمه ک نقدی باید بده  این کارا مگه چقد سودشه ک بخاد قسطی ببره😒

اصلا نمیفهمه حالا اون روز میگه واقعا شرمنده ها دستم خالیه میگم اخه دستت خالیه دیگه سفارش نده دیگه