2777
2789

از ساعت۲ب بعد خوناشام میشم همتونو میخورم😐😐

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ساعت۲ب بعد خوناشام میشم همتونو میخورم😐😐

تا حالا کسی بهت گفته بود که چقدر بامزه ایی؟

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  

اگه بگم اینجا میکشنم وکلی قضاوتم میکنن چطور میتونم بگم؟نمیدونم کاری که کردم به نفع بچم بوده یا نه اما بچم هم منو نجات داد هم خودش داره توجایگاه بهتری زندگی میکنه یکاری کردم کع هم ظلم درحق بچمه هم لطف

اسکلم کردی خدایی؟  چجورمیشه اخه رابطه داشت مگه جسم انسانی دارن

حتی باردار هم میشه شد . نسناس میشه بچشون 

خیلی ها جن عاشق دارن و رابطه هم دارن همه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اگه بگم اینجا میکشنم وکلی قضاوتم میکنن چطور میتونم بگم؟نمیدونم کاری که کردم به نفع بچم بوده یا نه ام ...

چیکار کردی بگو عب نداره

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  
تا حالا کسی بهت گفته بود که چقدر بامزه ایی؟

نه ولی الان شما گفتی

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
حتی باردار هم میشه شد . نسناس میشه بچشون  خیلی ها جن عاشق دارن و رابطه هم دارن همه

میشه باهاشون ارتباط گرفت؟

والا بعد از این همه سال زندگی مشترک و دوتا بچه ۲۰ سال به بالا بگم زندگی خودمم خراب میشه چه برسه به ا ...

ببین حالا باز مامانت خیانت نکرده خیلی بخواد بد باشه

پدرت هم شاید بلاخره برای هوس کوتاه مدت بوده باشه و در کل مادرتم بفهمه نمیتونه کار خاصی بکنه جز اینکه بشینه غصه بخوره

حتی باردار هم میشه شد . نسناس میشه بچشون  خیلی ها جن عاشق دارن و رابطه هم دارن همه

نههه😐