2777
2789

خانوما من یه خاله دارم 

یه دختر بیشتر نداره..بیست سالشه دخترش

اونجور ک ما میدونیم افسردگی داره و مشکل اعصاب و خالم میگف روزی ۸ وعده دارو و آرامبخش میدیم بهش 

حالا خالم اینا تازه اومدن واحد بغلیمون 

امشب با صدای جیغ و گریه دختر خالم از خواب پریدیم

ترسیدیم گفتیم حتما اتفاقی افتاده

من ک هنوزم قلبم تند میزنه از ترس

رفتیم دیدیم دختر خالم گریه میکنه پاهاشو میکوبه زمین میگه گشنمه و اعصابم خورده هیچی هم نبوده بخوره اونایی هم ک ما می‌گفتیم حاضریه نمیخورد..هم خودشو زده بود هم وسیله پرت کرده بود خونشون بد وضعی بود بیچاره خالم رفتیم کمک تمیز کردیم..یه آرامبخش دادم دختر خالم بخوابه

الان تو پذیرایی نشستیم خالم داره گریه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کار همیشگیشه؟

پدرش چی چیکار میکنه ؟

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

دیگه باید در طول روز بیشتر حواسشون باشه یوقت ناراحت یا عصبی نشه  جاهای ناراحت کننده نره  

افسردگی فصلی هم بدتر میکنه هر روز که هوا افتابیه ببرینش بیرون پیاده روی 

میشه دلبرانه بنگری...!؟