2777
2789
عنوان

افسردگی و بی حس شدن نسبت ب زندگی

563 بازدید | 29 پست

سلام, من واقعا افسردگی گرفتم، دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه، از هیچی لذت نمیبرم، دیگه واقعا خسته شدم، سنمم کمه نمیخام خودما عادت بدم ب قرص عصاب ۲۱ سالمه،،، حوصله کلاس رفتن باشگاه هیچیا ندارم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور

کلا حوصله ندارم همش بی حال و خسته.

کاش حالم خوب بود.روح و جسمم خستست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

اولا تشخیص افسردگی بر عهده روانشناسه شاید خلقت اومده پایین

ولی سعی کن یکی از کارایی که قبلا انجام می‌دادی الان مقدار کم انجام بدی مثلا اگه هفته ای سه روز میرفتی باشگاه الان یه روز برو فقط یا اگه روزی ده صفحه کتاب میخوندی الان در هفته فقط ده صفحه خودتو مجبور کن بخونی

کتاب دلیلی برای زنده ماندن هم خیلی می‌تونه کمکت کنه داستانی از زبان یه فرد مبتلا به افسردگیه خیلی همزاد پنداری میکنه باهات حتما بخون اگه تونستی حتی اروم اروم

خب که چی 
منم‌۲۱سالمه ۵ روزه بچمه از دست دادم مریض بود سقطش کردن درد سقط بماند با حالات روحی الانم چیکار کنم؟؟

عزیزه دلم، هیچی نمیتونه دردتا تسکین بده، فقط خواهش میکنم خودتو نباز، خداراشکر خودت سالمی، شاید مصلحتی بوده

خیلی بدع، من واقعا خسته شدم حالم از خودم بهم میخوره 

این بده که میبینم چقدر همه با خوشحالی دارن پیشرفت میکنن ولی من تویه گودال افسردگی افتادم و دارم دست و پا میزنم😪خدا کمکمون کنه😢😢

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اولا تشخیص افسردگی بر عهده روانشناسه شاید خلقت اومده پایین ولی سعی کن یکی از کارایی که قبلا انجام م ...

بله عزیزم تشخیص روانشناس باید باشه، ولی واقعا نمیدونم ورا از هیچی لذت نمیبرم ، حتی حوصله شوهرمم ندارم ، دلم میخاد هیشکی نیاد سمتم، تنها باشم وگریه کنم