2777
2789
عنوان

نامزدم باهام سرد شده

184 بازدید | 6 پست

سلام 

من دیروز سالن ورزشی بودم قرار بود سانسم ۵ تا ۷ باشه ولی گفدن تا ۸

من ب نامزدم گفده بودم تا ۷ برمیگردم

خلاصه تا ۷نیم موندم دیدم خیلی خستم ب چن تا از رفیقام گفدم بیاین بریم ولی اونا نیومدن

منم مجبور شدم تنها پیاده برگردم خونه(خونمون دور نیس زیاد)

ب نامزدمم گفدم دارم برمیگردم جنابعالی خاب بود تا رسیدم زنگ زد کلی غر زد ک چرا تنها برگشی تو ک قرار بود ۷ برگردی چرا دیر اومدی چرا صب نکردی با رفیقات بیای و ... 

خلاصه هرچی من براش توضیح میدادم نمیفهمید و حرف حرف خودش بود و میگف من تموم این بازیارو بلدم و چرت پرت تحویل من نده

منم با اینکه میدونسم تقصیری ندارم ازش معذرت خواهی کردم و بهش گفدم قصدی از تنها برگشتنم نداشم

امروز زنگش زدم خیلی کوتاه جواب داد و سریع قط کرد

پیامامو خیلی دیر و یکی درمیون جواب میده

اصلا ی شبه خیلی عوض شد 

بنظرتون تقصیر منه؟

چیکارکنم دلخور نباشه؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

نامزدت شکاکه 

چند روزی بی تفاوت باش ببین عکس العملش چیه 

اما زندگی با آدم شکاک پیرت میکنه به هیچ وجه هم نمیتونی ذهنتیتش رو تغییر بدی ازدواج به هر قیمتی زندگی رو نابود میکنه گاهی اوقات مجرد موندن بهتره تا دیر نشده یا تکلیفت رو باهاش روشن کن یا جدا شو

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزدت شکاکه  چند روزی بی تفاوت باش ببین عکس العملش چیه  اما زندگی با آدم شکاک پیرت میکن ...

اخه قبلا اینجوری نبود نمیدونم یهو چش شد

اره فلا ک بی تفاوتم ولی دلم میگیره با این رفتاراش

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
والا اگه جای نامزدت بودم با دختری که به گفتم میگه گفدم صددرصد کات میکرد شوخی کردم ناراحت نشو ولی ا ...

دیوونه عادت کردم😂

همیشه مسئله های کوچیکو بزرگش می‌کنه خیلیم مغروره هیچ جوره از حرفش کوتا نمیاد