2777
2789
عنوان

از این مني که هستم خیلی بیزارم ...

89 بازدید | 4 پست

بیزارم چون هیچی از اینروزای نوجوونیم ندیدم ...

هیچوقت عشق رو تجربه نکردم هیچوقت دوست داشته شدن رو تجربه نکردم هیچوقت اجازه ندادم این قلبم همچین چیزیو تجربه کنه به بقیه که نگاه میکنم چقدر روابط و روزای قشنگیو تجربه کردن و دیدن و من اونقدری خودمو درگیر آینده و چیزای دیگم کردم که حس میکنم حتی دیگه احساسی برام نمونده ...

چقدر ضربه خوردم از رفیقایی که فکر میکردم جز اونا کسیو ندارم همونایی که یه عمر همه کسم بودن و من هیچ بودم براشون و حالا تنها تر از همیشه شدم ...

از خانواده ای که فقط اسمشون خانوادست و من هیچی ازشون ندیدم ...

گاهی دلم میگیره:)کاش فقط یکیو داشتم که دوستم داشت ...💔

کسی که با حرفاش آرومم کنه و ترکم نکنه:)))

همه تو زندگیشون رنج و تجربه میکنن فقط نوعش متفاوته

تو باید تنهایی و بپذیری چون همیشه یکی نیست کنارت باشه، اگه یاد بگیری چطور درس بگیری و بگذری از رنجت همون رنج تو رو تربیت میکنه

کاربری من و دوستم👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی آجی ممنونم♥️🙃

ناراحت نباش

تو تا زمانی که خودت عاشق خودت نباشی نمیتونی عاشق لایقی انتخاب کنی،خودتو با کسی مقایسه نکن

نمیدونم چندسالته ولی به هر حال عشق و تجربه میکنی چه بهتر که با اگاهی و شخصیت قوی و پخته تر وارد یه رابطه شی!

رو خودت کار کن حتی همون آدمِ عاشقم یه روزی ممکنه عشقشو نسبت بهت از دست بده پس مهم ترین چیز عشق خودت نسبت به خودته

گاهی صفر بودن اونقدرم بد نیست چون میتونی از نوع خودتو هر جوری که میخوای بسازی

امیدوارم برای خوشحال بودن تلاش کنی وکلی  اتفاق قشنگ  و برات آرزو میکنم❤

کاربری من و دوستم👭