samir_a4 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 عنوان 📌. 20.کمک فوری میخوام ،هلپ می پلیز 80 بازدید | 7 پست 📌،یه ریپلای زدم، الان میدونم حرفم درسته ولی نمیدونم چی جوابش رو بدم📌. همسر نباید نقش مادر رو تو زندگی مشترک داشته باشه. خب دقیقا چه مثالی بزنم؟؟ یعنی اون نقش های متفاوت چیان؟؟؟ 📌. بیرونم دارم برمیگردم. لطفا راهنمایی کنید. ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا 1402/11/30 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golgoliiiii عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 814 الآن خدایی من نفهمیدم تو چ زمینه ای باید به شما کمک کرد. خیلی نامفهوم بود تاپیکتون
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15321 سلام تو اون تاپیک همون حرفایی که کاربرا گفتن درست بود یعنی معنیش همونا میشد اگه منظورتون چیز دیگه ای هستش پس شرمنده نگرفتم .
samir_a4 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 سلام تو اون تاپیک همون حرفایی که کاربرا گفتن درست بود یعنی معنیش همونا میشد اگه منظورت ... 📌. سلام. اونجا من تمام کامنت ها رو نخوندم. ولی همسر نباید نقش مادر رو داشته باشه. وگرنه که مادر هست. ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15321 📌. سلام. اونجا من تمام کامنت ها رو نخوندم. ولی همسر نباید نقش مادر رو داشته باشه. وگرنه که مادر هست ... بله درسته ولی بعضی وقتا دوست داشتن زیاد و نداشتن سیاست باعث میشه خودتو فراموش کنی و به طرف پروبال زیادی بدی و همون طرفم زیرپات میذاره .
samir_a4 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 بله درسته ولی بعضی وقتا دوست داشتن زیاد و نداشتن سیاست باعث میشه خودتو فراموش کنی و به طرف پروبال زی ... 📌. از اون روز، من هی دارم فکر میکنم که مرز اینا رو جدا کنم ولی نتونستم به یه تفکیک درست. و حسابی برسم. ولی اون مرز بندیه، لازمه. 📌. حرف شما هم درسته. ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15321 📌. از اون روز، من هی دارم فکر میکنم که مرز اینا رو جدا کنم ولی نتونستم به یه تفکیک درست. و حسابی بر ... همیشه اگه اولویت خودتون باشید همه چی خوب پیش میرهمیگن اول خودت باید برا خودت ارزش قائل بشی تا دیگران بهت احترام بذارن موفق باشید .
samir_a4 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 همیشه اگه اولویت خودتون باشید همه چی خوب پیش میره میگن اول خودت باید برا خودت ارزش قائل بشی تا د ... 📌. خب آره ،همینطوره +مرسی ،همینطور شما 🌹 ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا