2777
2789

📌،یه ریپلای زدم، الان میدونم حرفم درسته ولی نمیدونم چی جوابش رو بدم

📌. همسر نباید نقش مادر رو تو زندگی مشترک داشته باشه. خب دقیقا چه مثالی بزنم؟؟ یعنی اون نقش های متفاوت چیان؟؟؟ 

📌. بیرونم دارم برمیگردم. لطفا راهنمایی کنید. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  تو اون تاپیک همون حرفایی که کاربرا گفتن درست بود یعنی معنیش همونا میشد  اگه منظورت ...

📌. سلام. اونجا من تمام کامنت ها رو نخوندم. ولی همسر نباید نقش مادر رو داشته باشه. وگرنه که مادر هست. 

📌. سلام. اونجا من تمام کامنت ها رو نخوندم. ولی همسر نباید نقش مادر رو داشته باشه. وگرنه که مادر هست ...

بله درسته ولی بعضی وقتا دوست داشتن زیاد و نداشتن سیاست باعث میشه خودتو فراموش کنی و به طرف پروبال زیادی بدی و همون طرفم زیرپات میذاره 

.

بله درسته ولی بعضی وقتا دوست داشتن زیاد و نداشتن سیاست باعث میشه خودتو فراموش کنی و به طرف پروبال زی ...

📌. از اون روز، من هی دارم فکر میکنم که مرز اینا رو جدا کنم ولی نتونستم به یه تفکیک درست. و حسابی برسم. ولی اون مرز بندیه، لازمه. 

📌. حرف شما هم درسته. 

📌. از اون روز، من هی دارم فکر میکنم که مرز اینا رو جدا کنم ولی نتونستم به یه تفکیک درست. و حسابی بر ...

همیشه اگه اولویت خودتون باشید همه چی خوب پیش میره

میگن اول خودت باید برا خودت ارزش قائل بشی تا دیگران بهت احترام بذارن 

موفق باشید 

.

همیشه اگه اولویت خودتون باشید همه چی خوب پیش میره میگن اول خودت باید برا خودت ارزش قائل بشی تا د ...

📌. خب آره ،همینطوره 

+مرسی ،همینطور شما 🌹