2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح فقط چیزای ولرم و سوپ خوردم یکمگشنمه ولی چیزی نمیتونم بخورم حتی آب دهن نمیتونم قورت بدم

سلام عزیزم خدا سلامتی بده منم سه روزه اندو کردم گلوم خیلی درد میکنه میزنه به گوشم برا شما چند رو طول کشید خوب بشه؟؟؟

سلام عزیزم خدا سلامتی بده منم سه روزه اندو کردم گلوم خیلی درد میکنه میزنه به گوشم برا شما چند رو طول ...

سلام عزیزم شما درد گلوتون بعد آندوسکوپی چقدر طول کشید کامل خوب بشه؟ 

دکتر برام آندو نوشته از ترسم نرفتم، پنج ماهه دارو میخورم رفلاکسم خوب نشده.

سلام عزیزم شما درد گلوتون بعد آندوسکوپی چقدر طول کشید کامل خوب بشه؟ دکتر برام آندو نوشته از ترسم نرف ...

سلام عزیزم حدودا یه هفته طول کشید درد گلوم خوب بشه من دکترم خوب نبود با بی هوشی میخواستم اندو کنه ولی متاسفانه نیمه هوشیار بودم به همین دلبل گلوم زخم شد شما دکتر خوب پیدل کنید