2777
2789

دو ساله عروسی کردیم  ..شوهرم فعلا بیکار هست ولی کارش بعد عید اوکی میش..خونوادشم کمکمون میکنن میدونم بیارم مادرشوهرم کمک میکن مالی و..چون برا جاریامم کمک کرده..همش حتی طلا خریده و تخت خاب و همه چی..از یه طرفم عاشق بچه پسر هستم اول تنش سالم باشه البته ولی چون داداش نداشتم دوس دارم بچه اولم پسر شه ..شوهرم میگ خاستیم بیاریم بریم طب سنتی فلان چیز گرم بده بخوریم ولی من الان یهویی دلم بچه میخاد میخام بگمش امشب اقدام کنیم یهوویی😂😐نظر شما چیه ب نظرتون عجله نکنم و اول برم رژیم فلان بگیریم و اصولی بریم جلو؟؟اخه چن شب همش خاب میبینم بچه پسر دارم و اسمشم حتی انتخاب کرده بودم واقا دلم هوا کرد حسش خیلی خوب بود😪😐۲۲سالمه 

برا زن خواب پسر خوبه ایشالا به حق خدای رنگین کمان هرچی صلاحته پیش بیاد❤️🌹😁💕🌈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داداش ندارم ولی چرا هیچ وقت خوشم نیومد یا دلم نخواس بچم پسر باشه ؟!!!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

برا بچه  دیر نمیشه 

عشق و حال کن برا خودت لذت ببر از زندگی دونفره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اول بذار بره سرکار بعد بچه دار شو هرچقدرم کمک کنن کم میاری چطور به امید دیگران میخوای بچه دار شی 😕

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخه هیچ لذتی نیس همش بیکلر و بخور بخابم حصلم شر میره

بعد دلت تنگ میشه واسه این دوران

من زود بچه اوردم پشیمون نیستم ولی میگم کاش عجله نمیکردم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بیکاری ، راحت زندگیتو کن ، بچه شروع همه مسائله ، بچه همیشه بچه نمی مونه که ، بزرگ میشه مشکلاتش هم با خودش بزرگ میشه ، وقتی بچه دار میشی دیگه برای خودت نیستی ، فکر و ذهن و قلبت همیشه نگرانه ، تقی به توقی هم بخوره میگن تو مادرشی ، تو تربیتش کردی و .... مخصوصاً تو این دوره و زمونه خیلی بچه داشتن سخته خیلییییی ، اینکار و نکن با خودت.