2777
2789
عنوان

با اخلاقا بیان

65 بازدید | 12 پست

سلام خانومای مهربون

من اخلاقم نسبتا خوبه سر زبون دارو مردم دارم قشنگ حرف میزنمو...  .   خلاصه بگذریم از خودم 

ی روز وقتی کلاسم تموم شد دم در دانشگاه بودم ک یکی از هم کلاسیام آمد و گفت ک بابام گفته نمیتونه بیاد دنبالم و ال و بل بعد منم دل رحم دلم براش سوخت گفتم بیا با ما بریم تا اون موقع خیلی خوب بود سوار ماشین ک شد بی ادب ب بابام سلام نداد خیلی خجالت کشیدم! 

بعدش تا دوشنبه کلاس نداشتم شب دوشنبه بابای دختره زنگ میزنه ب بابام دست بر قضا ایما همکار هستن 😥

دیگه بابام توی رو دروایسی یک ماه خانم رو رایگان برد و آوردآوردتو این مدت بامن مثل غریبه هارفتار میکردخیلی خشک بود [ک البته منتی ها نیست]  اما بعدش پدرم مشکلاتی براش پیش امد و مجبور شدم ک من ی روز با این دخترت برم، سوار ماشین ک شدم برای اینکا بهش بفهموتم کار اون روزش خیلی زشت بود ب باباش سلام و صبح بخیر گفتم و عذر خواهی کردم که مزاحم شدم 

اما دختره حتی جواب سلامم رو نداد!  خلاصه

حتی ی روز نیم ساعت دم در خونشون علاف خانم خانما بودیم آخر هم بهش زنگ زدم ک چرا نیامدی گفت مریضم نمیام 😐🤐 سر کلاس دیر رسیدم  ی بار هم ماشین ما خراب بود و من تا 4عصر تو دانشگاه علاف شدم خانم با باباش رفت (اصلا ندیدم ک کی رفت کلک)  دوبار هم بهش پیام دادم و گفتم ک:سلام خوبی  من فردا نمیتونم بیام»  هیچی جواب نداد حتی نگفت سلام باشه فقط سین کرده بود، امروز هم یکی از کلاسامون اجباری نبود و من باز هم برای یاد گیری خیلی دوست داشتم ک شرکت کنم اما چون بابام با کارای انتخابات و اینا درگیر بود قرار شد که با بابای دختره برگردم، دختره با کیفش از کلاس اومد بیرون منم دیدم عه این ک تو کلاس شرکت نمی کنه بر خلاف میل باتنیم آمدم بیرون دیدم با گوشیش داره توی سالن حرف میزنه کنارش واستادم ک باهم بریم بعد رفت جلوی آینه و مقنعش رو درست کرد و قالب بر چندین دقیقه صحبت میکرد منم رفتم و روی صندلی های راه رو نشستم یهو دیدم نیست!!! دیگه اخرش با اسنپ رفتم خونه 

بنظرتون فردا صبح برم دنبالش؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدبی ادبه نرودنبالش بهش هم اس بده خیلی بی ادبی یکم اداب معاشرت بیاموز دختره احمق بدم اومدازش

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

مگه بچه اید با باباهاتون برید بیاید . چه کاریه وقتی پدرتون شرایطش رو نداره شما ر. برسونه چه توقعی از بقیه دارید خودتون برید بیاید

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اخه همین جوری خودش رو میگیره واسم الان اگه همچین چیزی هم بهش بگم تا آخر ترم چ جوری تو کلاس تحملش کنم

چکاربه اون داری خودت بروبیا اصلابهش رو نده 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

مگه بچه اید با باباهاتون برید بیاید . چه کاریه وقتی پدرتون شرایطش رو نداره شما ر. برسونه چه توقعی از ...

من خانوادم حساسن اونم ک دنبال سرویس مفته جدا از این خونمو خیلی از دانشگاه دوره و مترو هم از اونجا رپ نمیشه هر روز هم نمیشه با اسنپ و خط واحد برم