2777
2789
عنوان

پسر دختر خالم انقد رو شکمش بالا پایین پریده بچش سقط شده

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 19 پست
اخه بچه که  عقل نداره مادرش چرا اجازه داده؟ شمام پیام احوالپرسی و ارزوی بهبودی بده به این نکته ...

دقیقاااا خب شایدم مادره میخواسته سقط کنه خودش به بچه گفته بپر رو شکم.. ولی کلا ادم عادی هم باشی یه بچه بره رو شکمت درد میگیره وای به حال حامله

آدم می مونه چی بگه، اگه صمیمی نیستید به این ماجرا اشاره نکن فقط احوالپرسی کن

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا خب شایدم مادره میخواسته سقط کنه خودش به بچه گفته بپر رو شکم.. ولی کلا ادم عادی هم باشی یه ب ...

حالا جنین روبا کوبوندن کشته اگه رحمشو پاره میکرد خودشم به کشتن میداد 

خدا کمکش کنه حتما شرایطش پیچیدست کسی  شرایطش نرمال باشه همچین شکنجه ای به خودش نمیده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نمی‌دونم چرا حس میکنم یه جور دیگه سقط شده و دارن میندازن گردن بچه بی زبون ۲ ساله 

آخه مگه میشه زن باردار باشه و بتونه جلو بچه دو ساله رو بگیره که نپره رو شکمش؟ حالا یه بار یهو پرید دو بار پرید بعد که دیگه میتونسته جلوش رو بگیره 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!