2777
2789
سلام بچه ها یه مدتی تو خونمون سوسک پیدا شده و چون پسر چهارده ماهه ام فاویسم داره اصلا از حشره کش یا سم تو خونه استفاده نکردم و بهداشت رو خیلی رعایت میکنم اصلا ظرف نشسته نمیزارم شب بمونه هر روز گردگیری و جارو و طی میکشم و خیلی کارهای دیگه ولی با این وجود سوسک پیدا شده و منم تمیدونم چیکار کنم...خواهش میکنم راهنمایی کنین من از سوسک متنفرم خیلی ناراحتم...در ضمن از دوران بارداریم تا الان که بچم یک سال و دو ماهشه هیچ مواد سمی یا حشره کش تو خونه استفاده نکردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانومی. خوب یه خمیر معروفی هست از اون تمیشه استفاده کنین
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
سلام ، منم دقیقا مثل شما هستم ، ولی از خمیر سوسک کش استفاده کردم ، غیر سمیه و یه پودر سمی که روی کابینت ها پاشیدم چون دست پسرم به روی کابینت ها نمی رسه ، خیلی خوب بود . مشکلی پیش نیمد شکر خدا ، منم خیلی حساسم
توکلت علی الحی الذی لا یموت
پسر منم فاویسم داره به موادش دقت کن ببین اون ترکیبات مضر رو نداشته باشه من یه پودر گرفتم و زدم البته من برای مورچه بود ولی دیدم برای سوسک هم هست اگر میتونی بعد از اینکه زدی بچه رو حداقل تا یک روز نبر توی خونه.مثلا خونه مادرت برو نگران نباش همه سم و حشره کشها برای فاویسم ضرر ندارن
پسر منم فاویسم داره به موادش دقت کن ببین اون ترکیبات مضر رو نداشته باشه من یه پودر گرفتم و زدم البته ...

سلام ببخشید در مورد فاویسم پسرتون سوال دارم . هنوز پاسخ میدین اینجا ؟