2777
2789

سلام

دخترم تقریبا ۴۰ روز پیش زانوش یهو متورم شد و درد داشت. بعد از هر بار نشستن یا سرویس رفتن زانوش قفا میشد

بردمش دکتر ارتوپد گفت زانوش متورم و مشکوک به روماتیسم مفصلی هست

ولی چون دو هفته قبلش بخاطر آنفولانزا بستری شده بود بدلیل اینکه ای اس آر خونش بالا بود دکتر گفت ممکنه بخاطر عفونت باکتریایی باشه و دارو داد و گفت اگه با این دارو خوب شد طی ۲۰ روز که هیچی.

اگر نه حتما به روماتولوژیست اطفال مراجعه کنین

الان ۲۵ روز گذشته و تورم و درد زانوش بهتره

دیگه قفل نمیکنه در کل خیلی بهتر شده

ولی بعضی روزا که مهمونی میریم یا تو مدرسه فعالیت داره میگه مامان زانوم درد میکنه ولی نه بشدت قبل

تورو خدا اگر کسی مورد مشابه داشته راهنماییم کنه. از ترس اینکه بچم مبتلا به روماتیسم باشه میترسم ببرمش دکتر😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بترسی حتما باید ببری دکتر و ازمایش بده. من ده سالم بود روماتیسم مفصلی گرفتم. زانوهام به شدت درد میکرد. راه رفتن سخت بود برام. چون دیر بردنم دکتر الان تو زانوهام انگار استخوان اضافه دارم. و چون درست حسابی درمان نشدم تا چند سال درد زانو کشیدم. 

و یه بار هم تو سن ۲۴ سالگی گرفتم اما اینبار شدیدتر و یازده تا مفصلی درگیر شد. 

حتما ببر دکتر. اما انشاالله چیزیش نیست 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
الهی هیچ مادری غصه دار اولادش نباشه براش صلوات حمد میفرستم نذرررررر کننن روماتولوژی ام ببر ...

قربونتون برم دست شما درد نکنه

چشم اگه قابل باشم برای بچه گلتون دعا میکنم مریضی ازش دور باشه

و غم و غصه از شما دور باشه انشاالله🌹🙏

نباید بترسی حتما باید ببری دکتر و ازمایش بده. من ده سالم بود روماتیسم مفصلی گرفتم. زانوهام به شدت در ...

عزیزم حالا بهتری؟

انشاالله که دیگه درگیر نشی

بنظر شما علائمش شبیه شما هست با توضیحاتی که دادم

عزیزم حالا بهتری؟ انشاالله که دیگه درگیر نشی بنظر شما علائمش شبیه شما هست با توضیحاتی که دادم

مونطور که توضیح دادم زانوهام درد میکرد و نمیتونستم راه برم یا بشینم. و یه کم هم متورم شده بود. اما چون دیر رفتم دکتر تا مدت ها عذاب کشیدم. به استخونی هست دقیقا زیر زانو هست که معلوم نمیشه مگر با دست زدن. الان اون استخوان زانوهام زده بیرون. 

رماتیسم مفصلی اینجوریه که درمان دیر انجام بشه با جواب نده مفصل ها بدترم میشن.  برا بار دوم که درگیر شدم یه کوچولو انگشت دستام کج شد. البته کسی نمیفهمه خودم متوجه میشم. 

دختر رو ببر ازمایش بده خیالت راحت بشه. دکتر گفت نمیخواد بگو نه میخوام خیالم راحت بشه. بد به دلتم راه نده. اینجور که گفتی انشاالله چیزیش نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

عشقم نگران نباشید رماتیسمم باشه زود تشخیص داده بشه خیلی شرایط درمانیش اوکی پیش میره...

ضمنا میتونید برید ماوراطب یه مشاوره آنلاین با متخصص بگیرید اگر آزمایشی چیزی دارید بررسی بشه

عشقم نگران نباشید رماتیسمم باشه زود تشخیص داده بشه خیلی شرایط درمانیش اوکی پیش میره... ضمنا میتونید ...

قزبون شما

مرسی از دعای قشنگتون

معلومه دلتون پاکه اگه میشه برای دخترم دعا کنین

قزبون شما مرسی از دعای قشنگتون معلومه دلتون پاکه اگه میشه برای دخترم دعا کنین

عزیزه دلم نگران نباش 

من یه دخترخانمی رو میشناسم از بچگی سیستم ایمنی ضعیف داره و رماتیسم

براش واکسن آنفولانزا و اینا میفرستیم... اما خوبه خوبه

البته انشالله که برای دخترخانم شما چیزی نیست