2777
2789
عنوان

كسانيكه پانيك دارن بيان لطفا

138 بازدید | 16 پست

بچه ها شما هم موقع حمله پانيك سرگيجه ميگيريد ؟ احساس ميكنيد الان دور از جون روح از بدنتون جدا ميشه ؟

خيلى حس بدى هست

چه كنم من با اين پانيك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا كن خوب بشم 😢😢

چی بگم به این راحتیا نیست

باید تلاش کنی 

من خودم روانپزشک رفتم یه مدت از شدت زیادش

ولی بت بگم اونم فایده نداره فقط دارو میده که مغزتو کلا از کار بندازه و هزارررر جور بدبختی دیگه

اول غذای سالم بخور آب کافی

ورزش و کارایی که دوست داری

مدیتیشن کن و هروقت که حس کردی داره حمله پنیک بت نزدیک میشه فقط به یه چرت و پرت دیگه فکر کن اثرش خیلی کمه ولی بعدا بهتر میشه

دقيقا موافقم باهات. آدم بايد حواسشو پرت كنه و زياد بهش پر و بال نده

اره واقعا

و اینکه سعی کن دربارش اطلاعات زیاد کسب کنی چون همه منابع بهت میگن که عارضه ای نداره و فقط ترس و اضطراب بیخوده.

اینطوری هر دفعه که از پسش بر میای و حمله پنیک تموم میشه به قوی بودن خودت هم افتخار میکنی👌🏻

اره ۲ ۳ سال مبتلا ب حمله پانیک هستم از هوش میرم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
اره واقعا و اینکه سعی کن دربارش اطلاعات زیاد کسب کنی چون همه منابع بهت میگن که عارضه ای نداره و فقط ...

باشه عزيزم حتما . درسته ترس و اضطراب الكيه فقط. خيلى ممنونم از راهنماييت 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

https://rubika.ir/joing/FAABAEEE0GQINROYYYULHINTJUVQNAUH

لینگ گروه منه در روبیکا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻