2777
2789
عنوان

کار خونگی دارم ولی درآمدش خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم خیلی سعی میکنم محکم بدوزم ک مدیون نشم  فقط تو لباسشویی ننداز خواستی با دست هم بش ...

باشه عزیزم

حالا اگ یه بخشیش کنده شد

بعد میشه کلش رو کند بدون اینکه ردش بمونه یانه؟

یا مثلا درست کرد حالا خودم که نمی تونم 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

باشه عزیزم حالا اگ یه بخشیش کنده شد بعد میشه کلش رو کند بدون اینکه ردش بمونه یانه؟ یا مثلا درست ک ...

آره میشه ..بعضی وقتا یکی کار رو اشتباه دوخته آوردن برام باز کردم دوباره دوختم 

ولی احتمالا یه رد کوچیکی بمونه ازش ولی نخ کش نمیشه 

شما که تو فکر کندنش هستی پس ساده شو بخر بدون منجوق

آره میشه ..بعضی وقتا یکی کار رو اشتباه دوخته آوردن برام باز کردم دوباره دوختم  ولی احتمالا یه ...

میخوام ساده نباشه قشنگ باشه

این مدل میخوام بخرم

خدا بهت قوت بده من دوختش رو در حد مبتدی بلدم ولی طراحی اش رو نه منظورم همون کشیدن طرحه منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم هرچند کم درامد ولی میترسم

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
من خیلی عاشق بافتنی هستم البته حرفه ای یاد ندارم ..خیلی گشتم پیدا کنم یکی بهم یاد بده .. قبل از کار ...

من از پایان ۸ سالگی بافتنی میکردم ( البته لبای خیلللللللی کم فقط براس خودم نه برای مشتری )

ببین آموزش آنلاین و کتاب یه چیزیه که لقمه رو دور سر می‌میپیچونه

من کتاب عروسک بافی گرفتم یه مدل از رو گفته های اون بافتم بالا و پایین کردم کم و زیاد کردم خیلی از جاهایی حذف کردم یه جاهیی از خودم ایده دادم کلی کار کردم یه سال بیشتر از ۱۰۰ تا عروسک بافتم برای یه فروشگاهی نه تنها اون روز ۱۰۰ تا کار فروش رفت بلکه تو اون روز که آذر ماه هم بود تا خود عید سفارش گرفتم

من از پایان ۸ سالگی بافتنی میکردم ( البته لبای خیلللللللی کم فقط براس خودم نه برای مشتری ) ببین ...

چقد خوب 

انشالله خدا برکت بده به کسب و کارت 

کاری که دسترنج خودت باشه آخ ک مزه میده پول درآوردن ازش

خدا بهت قوت بده من دوختش رو در حد مبتدی بلدم ولی طراحی اش رو نه منظورم همون کشیدن طرحه منم خیلی دوست ...

چرا بترسی دوستم؟ 

منم طراحی یاد ندارم ..یک نمونه کار بهم میدن از زو اون میدوزم 

فقط کافیه علاقه داشته باشی و دستت به سوزن بچسبه 

بقول صاحب کارم بعضیا از طرز گرفتن سوزن تو دستشون میشه فهمید میتونن کار دوخت و دوز انجام بدن یا نه

چقد خوشگله ...از کارایی که من میدوزم خیلی قشنگتره  چه قیمته؟؟

عزیزم پارچه نداقطری ۹۵۰ تومن 

گفتم شاید ایم مدلی دوختی میدونی 

از مدلای دیگه محکم تره یانه

شنیدم محکم تره

بعد چیز دیگه اینکه من مجردم ۲۰ سالمه

بلز شنیدم میگن بیشتر خانوم های متاهل ازینا سر میکنن🤦🏻‍♀️

عزیزم پارچه نداقطری ۹۵۰ تومن  گفتم شاید ایم مدلی دوختی میدونی  از مدلای دیگه محکم تره یا ...

نه عزیزم اتفاقا کاملا مناسب دخترخانومای مجرده 

تقریبا اسپرت پسنده چادرش 

من که خیلی خوشم اومد 

قیمتش هم عالیه من فکر کردم حداقل یک و نیم هست 

حتما بخر