2777
2789
عنوان

سرطان سینه لطفا بیاین

94 بازدید | 2 پست

مادر دوست صمیمیم سرطان سینه داره و تازه متوجه شده من باید برای دوستم چیکار کنم که ناراحت و نا امید نباشه؟؟

مامان دوستم عاشق اینه که دخترش پیشرفت کنه و درس بخونه خیلی هم براش هزینه کردن

اما دوستم دل به درس نمی‌ده چیکار کنم که یه مدت درسشو بخونه تا مامانشو خوشحال کنه

لطفا کمکم کنید

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱

معمولا جز سرطان های درمان داره که میشه جلوی پیشرفتش رو گرفت بستگی داره کی متوجه شده باشن

در اکثر موارد سینه تخلیه میشه و شیمی درمانی میشن 

مادر جاریم چندین ساله این مریضی رو داره 

معمولا جز سرطان های درمان داره که میشه جلوی پیشرفتش رو گرفت بستگی داره کی متوجه شده باشن در اکثر مو ...

زن دایی خودم هم داشت تازه از نوع بدخیم 

برای همین ما توی این مدت خیلی بهش رسیدیم توی همین چند وقت که سرطان داشت دختر داییم یه سال جهشی خوند و امسالم تیزهوشان رفت برای اینکه مادرش خوشحال بشه چون مادرش آرزو داشت که دخترش تو درسش موفق بشه و در آینده به جای خوبی برسه

مادربزرگم هم از تهران رفت به روستای مادریش تا بتونه راحت برای زن داییم مواد غذایی ارگانیک بفرسته چون دکتر بهش گفته بود باید همهچیزش ارگانیک باشه اونا هم که توی اون شرایط  نمی تونستن اینقدر هزینه کنن

برای همین الان حالش عالیه

اما دوستم کسی رو نداره که این کار رو برای مادرش انجام بده یا تلاش نمیکنه مثل دختر داییم مامانش رو خوشحال کنه

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.