2777
2789
عنوان

از همه نظر با همسن هاهم فرق دارم💔

164 بازدید | 10 پست

همشون دنبال رل و دوست پسر

به گل کشیدن و سیگار کشیدنشون افتخار میکنن

یک عده آدم که نمیدوننن از شدت خوشبحتی چطوری گند بزنن به زندگیشون 

اما من چی ؟

تنها راه نجاتم درس خوندنه

هیچ تفریحی ندارم با این سن حتی یک گوشی برای خود ندارم :(

میشه اگه این متنو میخونی برای رسیدن به آرزوهام یک صلوات بفرستی ؟😍❤️ اگه فرستادی بگو منم‌میفرستم برات

منم نوجونیم همینجوری گذشت 

من خونواده مزخرفی داشتم حالم ازشون بهم میخوره 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیقا مثل تو هستم ولی افتخار میکنم و اصلا دلم نمی‌خواد جای اون دوستام باشم 

اونا اصلا درس هم نمیخونن ولی من میخونم و امید دارم که با درس خوندنم به جایی که می‌خوام میرسم😍✨🙃

عزیزم تو هم دید مثبت داشته باش و به خودت افتخار کن💚

آینده ی قشنگ هم مال توئه نه اونا 😉😍

کارهایی که اونا می کنن به جز ضرر و پشیمونی چیزی نداره.

دخترعمّه ی من چهره ی قشنگی داشت.بدن سالمی داشت.

الان با 25 سال سن شکسته شده ، چشماش گود افتاده..هر روز هم مریضه به خاطر ضعف سیستم ایمنیش.

اگه درست رو ادامه بدی و رشته ی خوبی قبول بشی ، 10 سال بعد همینا با حسرت نگاهت می کنن.

الان از وضعیتت ناراضی هستی؟ اگه اره شرمنده میگم عقلت درست کار نمیکنه ولی اگه نه معلومه دختر عاقلی هس ...

نه من مشکلی ندارم

گاهی وقتا فقط خستع میشم ازاین همه تفاوت و سختی هایی که باید بکشم

میشه اگه این متنو میخونی برای رسیدن به آرزوهام یک صلوات بفرستی ؟😍❤️ اگه فرستادی بگو منم‌میفرستم برات
نه من مشکلی ندارم گاهی وقتا فقط خستع میشم ازاین همه تفاوت و سختی هایی که باید بکشم

سختی میکشی معلومه آیندت خوب میشه اصلا ناراحت نشو من یدونه همکلاسی داشتم باباش فوق العاده تحت فشارش میزاشت باید همیشه بیست میگرفت کلا هم باید چادر سرمیکرد دوس پسر اینام اصلا نداشت الان ازدواج کرده یه ازدواج خیلی موفقی داره