2777
2789
عنوان

اره اصلامیخام غیبت کنم 🥺جاریممممم

1622 بازدید | 103 پست

خواهشمندم سریع جبهه نگیرید..من الان واقعا حالم خوب نیست...

چرا خدا همه چیزا ومیده بکسی ک قدرنمیدونه؟

این به این معنی نیست که من از زندگیم ناراضی هستم یاباهمسرم مشکل دارم..ولی سختی زیاد کشیدم.همه چیزامو باتلاش و سختی بدست آوردم...

حالا جاریم.ن خوشگله..ن‌خوش اندامه..ن خوش اخلاق..ن تمیزه... هیچی...یک ماه یک ماه شوهرشو ول می‌کنه می‌ره خونه مامانش...ایقدرم پرتوقع هست...اخذم‌پدرشوهرم ازهمه بیشترمیخادش...شوهرش خییییییییلی ازخودس بهتره..ولی سرد شده از زندگی.. آنقدر قیافه ش بد شده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کیرمم

😅😅

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

حالا شرعیاتش که من تخصصی ندارم نمیدونم ولی فکر نکنم راجع به غریبه حرف زدن غیبت بشه اینطور شنیدم 

بعدم بدون هرچی سلیطه تر محبوب تر واقعیت تلخیه ولی زیاد دیده شده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پدرشوهرت واقعا برات مهمه؟ 

شاید تو این مورد حق داشته باشی اگه تفاوت بینتون قائل میشه

اما سعی کن بی اهمیت باشی نسبت بهشون 

برات مهم نباشه کیو بیشتر دوس دارن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫