2777
2789
عنوان

بازی های روانی پیشنهاد بدین 😈# انتقامممم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 23 پست
بهش پیام بده یه کار خیلی مهم باهات داشتم بعد دیگه ان نشو زنگم زد جواب نده ذهنش مشغولت میشه  یک ...

بیشتر؟

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
شاید حالا واقعا کار داشته باشه و اهل چت کردن نباشه  به نظرم از این به بعد تلفنی حرف بزنید چت ن ...

نه مطمنم ولی نمیخوام کم بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ناخواسته وارد شدم ولی نمیخوام کم بیارم 

اگه فکر می‌کنی داره باهات بازی می‌کنه هر کاری کنی کم میاری چند پله عقب هستی نمیشه با این مدل آدما رقابت کرد 

چون بهش احساس داری نمیتونی باهاش بازی کنی هر چی بیشتر بازی کنی خودت عاشق تر میشی چون همش ذهنت مشغول هست چی کار کنی چجوری رفتار کنی اصلا فکر کردن زیاد به یه آدم باعث علاقه میشه 

نه مطمنم ولی نمیخوام کم بیارم 

کم آوردی الانشم 

هر موقع مطمعن بودی خیلی راحت میتونی ازش دست بکشی و ولش کنی اون موقع میتونی باهاش بازی کنی 

آدم عاشق نمیتونه بازی کنه حالا بعدا به حرفم میرسی عزیزم 

کم آوردی الانشم  هر موقع مطمعن بودی خیلی راحت میتونی ازش دست بکشی و ولش کنی اون موقع میتونی با ...

عاشق نیستم تازه آشنا شدیم 

میتونی برام بفرستی؟

من یه نمونه از پیاماشو میفرستم 

🎩 روانشناسی سیاه 🎩:
ی بازی روانی هست ک توی روابط سمی
همش اجرا میشه
نمیگم ک اجراش کنید چون اصلا توصیش نمیکنم خب؟!
ولی
ولی
ولی
میگم ک آگاه باشید اگه شخص این کارارو باهاتون کرد ، سریع ازون رابطه خارج شید تا آسیب ندیدید..

اون بازی چجوری هست حالا؟!

خب امشب شبه شانستونه💫

اون بازی اینجوریه ک طرف اوایل

خیلی بهت توجه میکنه

خیلی با محبته

هر چی میگی میگه چشم فلان

خلاصه خیلی فرد ایده آلیه

اما

سر کوچیک ترین توهینی ک بهش میکنی

باهات قهر میکنه..!!

یا حتی تهدید
یا رفتاری میکنه ک فکر میکنی همین الان میخاد کات کنه

ی جوری رفتار میکنه ک دائم حواست بهش باشع

مثل ی ساقی ای عمل میکنه

ک تو خماری مواد نگهت میدارع💊🩸

اینجور ادما
مثل این میمونن ک اول
بهت موادو میدن ک طعم شیرینیشو بچشی..

بعد واسه اینکه اون شیرینیو هر سری داشته باشی اونا کم بهت میدن ینی کمتر از روزای اول بهت محبت میکنه ک..

همیشه تو خماریش باشی!!

ولی اگ دیدی داستان اینجوریه..

فقط کات کن و هیچ حرفیم نزن از ده هزار جا بلاکش کن⛔

اصلا توصیه ی چنین رفتاری و نمیکنم فقط گفتم ک آگاه باشید و توی دام خیلی بازیا نیوفتید!🧿

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
من یه نمونه از پیاماشو میفرستم  🎩 روانشناسی سیاه 🎩: ی بازی روانی هست ک توی روابط سمی همش اجر ...

میشه لینکش و برام بفرستی 

میشه لینکش و برام بفرستی 

https://t.me/Darketype

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...