2777
2789
عنوان

روکش دندون توروخدا بیایید

91 بازدید | 14 پست

بچه ها من دندون جلوم خرگوشیا یکیش چند سال پیش شکست بدجور 

تا امسال بیلداپ بود امسال درد شدید گرفت رفتم گفت روکش کنیم عصب کشی مجدد کرد روکش کرد رنگش درست نشد 

دوباره روکش جدیدساخت کناریشم کامپوزیت کرد الان حس میکنم پشت روکش یه میلی بازه میترسم دندون زیری خراب شه کلی پول خرج کردم قرض و پسندازم همه رفت الان نکنه خراب شه واقعا پول ندارم 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

اگه فکر می‌کنید که بازه برید به دکترتون بگید مجدد باز میکنه روکش رو براتون و درست جا گذاری میکنه شایدم لازم باشه باز یه کوچولو در حد همون میلی متری که میگید دندونتون رو تراش بده تا روکشش جا بیفته 

اگه فکر می‌کنید که بازه برید به دکترتون بگید مجدد باز میکنه روکش رو براتون و درست جا گذاری میک ...

چسب دائمی زده 

نمیدونم طبیعیه یا نه خیلی نگرانم جلو کامل فیکسه پشتش یه میل بازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دائمی هم باشه باز میکنن برای منم دوتاش حس میکنم بازه دکترم گقت تا چهل روز وایسا اگه دیدی جا نیفتاد بیا برات بازش کنم مجدد بزنم برات 

ولی شما یکم فکر نکنید بهش شاید زیادی روش زوم شدید که فکر می‌کنید بازه برای من از قسمت جلو جا نیفتاده رو دندون

دائمی هم باشه باز میکنن برای منم دوتاش حس میکنم بازه دکترم گقت تا چهل روز وایسا اگه دیدی جا نیفتاد ب ...

حساس که خیلی شدم چون خیلی اذیت شدم سرش 

چهل روزه برامن

و اینکه اگه تازه روکش کردید روش حساس نشید چون یک ماه تا چهل روز هم زمانه میبره که روکش جا بیفته قشنگ ...

چقد هزینه شد برا شما بذا من روکش و عصب کشی ۱۲تومن گرف بی وجدان 

متوجهم چی میگید چون کلا دردسره دندون بازم اگه فکر می‌کنید بازه برید پزشکتون یه معاینه کنه خودش باز ب ...

مرسی که راهنمایی کردید وقت گذاشتید

چقد هزینه شد برا شما بذا من روکش و عصب کشی ۱۲تومن گرف بی وجدان 

برای من زیاد بود دندونام تا ۱۱۰ تومن خرج کردم ولی بازم خرج داره فعلا 😂دندون سالم ندارم من کلا ولی دندون جلویی ها گه شما میگید ۶ تومن در اومد

برای من زیاد بود دندونام تا ۱۱۰ تومن خرج کردم ولی بازم خرج داره فعلا 😂دندون سالم ندارم من کلا ولی د ...

وای چه گرون چیمیشد دندون ادم دوباره رشد میکرد 

ان شاءالله خیرشونو ببینی

خواهش میکنم سعي کنيد زیاد زوم نکنید روش فقط روزی دوبار حتما مسواک بزنید که دندونا آسیب نبینن

چشم

وای چه گرون چیمیشد دندون ادم دوباره رشد میکرد  ان شاءالله خیرشونو ببینی

اره واقعا آخه مثل دندون خودم آدم هم نمیشه کلی هم مراقبت داره بعدش باید رعایت کنی به من گفته یه دونه  تخمه هن نباید بشکونی نمیدونم سیب نخوری ساندويچ گاز نگیری و کلی دردسرهای ديگه 

قربونت عزیزم همچنین شما

اره واقعا آخه مثل دندون خودم آدم هم نمیشه کلی هم مراقبت داره بعدش باید رعایت کنی به من گفته یه دونه ...

ان شاءالله تنتون سلامت باشه