2777
2789
عنوان

آبسه لثه کسی تجربه داره بیاد

1635 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من لثه ام آبثه کرده درد ندارم هفته ای پیش رفتم دکتر گفت دندونت باید عصب کشی بشه پین بزارم.انتی بیوتیک داد بهم هم امپول هم قرص فردا نوبتم هست ولی ورم لثه ام همچنان هست البته سفید شده میخوام بدونم کسی تجربه داره؟بعد عصب کشی ورمش میخوامه یا زمان میبره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداره می‌رسد دکتر معا ینه  می کنه شاید به داروی متفاوتی نیاز باشه

نمیدونم والا حالا فردا برم پیش دکترم جلسه قبل گفت دندونت مرده واسه همون آبسه کرده.باید عصب رو خارج کنم شستشو بدم.کلا لثه هام سالمه تازه هم جرمگیری کردم.فقط این ورم لثه بالای دندونم رو اعصابم رفته 

نمیدونم والا حالا فردا برم پیش دکترم جلسه قبل گفت دندونت مرده واسه همون آبسه کرده.باید عصب رو خارج ک ...

نگران نباشید خوب میشه فعلا کار عصب کشی رو انجام بدید

کاربر آقا