2777
2789

یعنی چی اخه. 

بخدا مادرشوهرم وقتی تنها میرم پایین حسابم نمیذاره وقتی باشوهرم میرم انگار یه ادم دیگس🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

شاخ در اوردم از این همه دورویی 

به شوهرم میگم میگه من مادرمو میشناسم اونجوری نیس 😐شاید مریضه😐😐😐اخه مگه فقط پیش من مریضه 

چرا شوهرم خرفمو باور نداره 

اگرم نرم پایین شوهرم میگه یه سر بهش بزن تنهاس مادرشوهرم خرفش میکنه ک اصلا پایین نمیاد 

اگرم برم انگار نه انگار من پایینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا میخوای ثابت کنی 

برو پایین بشین تو هم عین خیالت نباشه یکم تو گوشی بچرخ ،یا کتاب ببر بخون ،یا هویجی چه میدونم چیزی ببر با خودت پایین خورد کن برا فریزر ،یا فلش ببر سریالتو بببین بیا بالا 

هم تو مثل خودش میشی هم بهونه نمیدی دست شوهر و مادر شوهرت

خب چرا میخوای ثابت کنی  برو پایین بشین تو هم عین خیالت نباشه یکم تو گوشی بچرخ ،یا کتاب ببر بخو ...

اخه نمیشه ک اعصابم خرد میشه انگار رفتم خونه رو ببینم بیام بالا😑

به خدا به قران هر وقت رفتم پیشش همیشه ی خدا مریضه ولی دخترش ک بیاد میشه ی دختر ۱۸ ساله 

انشاالله پسرداربشی به اونم حق بده چون من پسرم دوساله است فکر اینکه یکی پسرمو شریک بشه حالم بدمیشه چون دوساله زحمتشو میکشم بی خوابیهاشو کشیدم لباساشو شستم ،شیر دادم  ،اگه خودتوجاش بزاری زیادناراحت نمیشی

انشاالله پسرداربشی به اونم حق بده چون من پسرم دوساله است فکر اینکه یکی پسرمو شریک بشه حالم بدمیشه چو ...

دختر پسر نداره همه این حرفایی ک زدی مامان های دختر دار برای دختراشونم انجام دادن 

حرف منم اصلا ربطی ب پست شما نداره من گفتم تنهایی میرم پایین حسابم نمیذاره نمدونم با چه فازی این پستو گذاشتی